Arama sonuçlarınız

1. A

mt07 tıkır tıkır tuhaf ses

Merhaba, Dün motorumda sıkıntı yoktu yağını değiştim motul 5100 koydum ve eve gidince bu ses çıktığını farkettim tıkır tıkır bir ses geliyor bu ses nedir marş vermiyorum hiç şuan yardımcı olurmusunuz teşekkürler. https://www.facebook.com/100000300420167/videos/3455216697831644/
  2. A

Motosiklet r25 yanık kokusu ?

Merhaba, Motosikleti biraz sürüp indikten sonra çok fazla yanık tarzı bir koku yayılıyor ve rahatsız edici. Koku tam olarak buradan geliyor ne olabilir ? 10.000 bakımını henüz yaptırdım. teşekkürler..
  3. A

R25 ısınma ve koku ?

Merhaba, R25 2017 model motorum var 8000km'de beyaz fanlı led var farlarında ve onlardan yanık kokusu geliyor, motora bir zararı olurmu ? önceki sahibi baya kullanmış ve kapaklarda delik açıp oradan ısının çıkmasını sağlamanız gerekiyor dediler ne yapmalıyım garantiden düşer mi farklı bir çözüm...
  4. A

R25 marş bazen almıyor ?

Merhaba, Motor ile biryere geçip, kontağı kapatıyorum ve 2-3dk bekliyorum. 2-3 dakika motor ısınmış oluyor sonra motoru kontağı açıp marşa bastığımda marş çalışmıyor. 1-2dk bekledikten sonra marş çalışıyor . Bunun sebebi nedir diğer insanlarda böyle bir sıkıntı yok sıkıntı nerde olabilir ?
  5. A

R25 aniden kapanması ve marş almaması ?

Merhaba, 2015 model R25 sahibiyim dün sabah arkadaş ile gazlarken aniden, motorun performansı düşmeye başladı vitesi yükseltmeye başladım gazı versem bile gitmedi 4'cü vitesteyken motor birden istop oldu çok fazla titredim ve "tırtırtırpatpat" gibi sesler geldi motordan. Boşa takıp yol bitene...