Arama sonuçlarınız

1. I

Hayırlı Bayramlar Supap Ayarı Soracaktım

Elimde jinlun jl 150-5 cuiser motor var motorda 200 lük piston var fakat gömlek 150lik süpap ayarını emme 0.05 egzoz 0.10 yaptım ve motorun süpap sesi kesildi fakat hızı 120 den 100 lere düştü motor çalışırken stop ediyor marşın yanında gaz da istiyor öneriniz nedir emme egzoz valf(süpap) ları...
  2. I

USTA Üyeler bir ricam var

Elimde jinlun jl 150-5 cuiser motor var motorda 200 lük piston var fakat gömlek 150lik süpap ayarını emme 0.05 egzoz 0.10 yaptım ve motorun süpap sesi kesildi fakat hızı 120 den 100 lere düştü motor çalışırken stop ediyor marşın yanında gaz da istiyor öneriniz nedir emme egzoz valf(süpap) ları...
  3. I

Jinlun Jl150 Valf (Subap) Ayarı 200 piston

Selamun Aleyküm Hepinize İyi Günler Diliyorum Motoru 1 Hafta Önce Giresundan Alıp Eynesile (Ortalama 75 80km) Getirdim Motor 1 Yıldır Yatan Motormuş Oyüzden midir bilmem ama subap sesi geliyordu motordan motor ilk aldığım 2 3 gün boyunca tek marşta alıyordu rahattı hatta gelirken 122 vurdum...
  4. I

Scooter Tesisatım Yandı mı ?

Ben Başka bir ilden scooter aldım arabadan indirirken arka fren kolu kırıldı scooterde arka fren ile çalışıyordu herhalde arka fren çocuk kilidi görevindeydi sonra sinirlendim akü kablolarını tersten bağladım kırmızıyı siyah a siyahı kırmızıya misalinde sonra motorun önünden duman çıkmaya...
  5. I

Scooter Tesisat Sorunu

Ben Başka bir ilden scooter aldım arabadan indirirken arka fren kolu kırıldı scooterde arka fren ile çalışıyordu herhalde arka fren çocuk kilidi görevindeydi sonra sinirlendim akü kablolarını tersten bağladım kırmızıyı siyah a siyahı kırmızıya misalinde sonra motorun önünden duman çıkmaya...
  6. I

Ya yatak sardı yada ...

Aşa yukarı 1 hafta içinde mondial kt 125 motor almıştım 2.el motor 2 yıl evin alt katında durmuş en son 6 ay önce çalıştırılmış bu motoru daha ilk gününde sürerken evime gelirken istop etti daha calışmadı bu ralarda tamirci olmadı için motoru motordan anlayan bi abiye gösterdim o da bana Baski...
  7. I

Yatak Sardı Sonra Kitlendi

Yaklaşık 1 Hafta içinde Mondial kt 125 motor aldım 2.el motor 2 yıl evin altında yatmış en son 6 ay önce çalıştırılmış ben bunu kullanırken motor yağsızlıktanmı bilmemde yatak sardı heralde şimdide kitlendi Masrafı ne kadar olur. veya kendim tamir edebilirmiyim
  8. I

400TL ye Scooter :pale:

400TL ye Scooter Aldım bozuldu 50tl yapım masrafı tuttu yapıldı ama masrafı sonra ödiyecektim sonra okula getirdim zaten grenajlar üflesen düşer kontağı bozmuşlar elektrik kabloları teczizatı yanmış ulan ben bunu nasıl satıcam bi önerisi olan varsa önersin :pale: arkadaşlardan bunu bu hale...
  9. I

125cc scooter e 150cc karbüratör

125cc scooter e 150cc karbüratör takılırmı scooter ramzey 2.el almıştım modelini bilmiyorum herhalde 125cc kalipso malzemelerini ona benzettim bide motor 5000kmde km telini kesmişler fln ucuza km teli bulursanız buna uyan link atın şimdi konuya dönelim 140 km gösteriyor max hız ama ibre...
  10. I

scooter marş basıyor ses geliyor ama çalışmıyor

scooter marş basıyor ses geliyor böle inçe bir ses çız çız gibi sonra çalışmıyor akümü bitti acaba ? 2.el yeni aldım arkadaştan ---------- Mesajlar birleştirildi - 06:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:40 ---------- ses aynı elektrik gibi vııız der gibi bişi hani akü elektrik vermiyomu...
  11. I

EHLİYET

Ben 16 Yaşındayım 15 Ocak 2002 Doğumluyum 16 Yaşıma gireli 2 Ay oldu Size birkaç Sorum var ilk i Şu Aynı Anda 2 Ehliyet Kullana bilirmiyim Bir Motor Ehliyeti ve 18 yaşıma geldiğimde ise araba ehliyeti a dan b ye geçiş yapmaktansa 2sini aynı anda kullanabilirmiyim Ben en düşük 150 cc bir...
  12. I

Motor Önerisi

Yaşım 16 15 Ocak 2002 Doğumluyum Yani zaten 16 yeni girdim yaşım motor ehliyetine uygun fakat şuan motor ehliyetine bütcem yok Motor Almayı Düşünüyorum Sıfırmı 2.El mi alsam Önerdiğiniz Motor Varsa Yazabilirsiniz Ama Çok Pahalı Olmasın En Fazla 2000tl Giresun Eynesilliyim Çok Uzak bi yerden...
  13. I

BU MOTOR ALINIRMI ACCİİİL

BU MOTOR NASIL ALINIRMI https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-2007-model-150-lik-temiz-scoter-508367946/detay

Yeni mesajlar