Arama sonuçlarınız

1. M

Zincir Temizleme Hakkındaki Görüşleriniz. ÖNEMLİ

Arkadaşlar bu zincir temizleme konusunda hemen hemen herkesin farklı bildiği ve uyguladığı yöntemler mevcut. Bu işin içine girdikçe o kadar bilgi varki, netleştirmek amacıyla açtım bu başlığı. YÖNTEMLER; 1- Gaz Yağı ile temizlemek 2- Mazot ile temizlemek 3- Markaların zincir temizleyicileri...
  2. M

DÜRT ürünleri hakkında bilgisi olan?

internette gezerken denk geldiğim aşırı derecede fiyat performans ürünü olarak gözüktü yok eldiven yok pantolon hediye etmeler anlam veremedim dedim acaba bilindik markalar bizimi öpüyor? biraz paketçi giyim mağazası gibide geldi aklıma ama neyse ürününe sahip olup bilgilendirebilecek arkadaş...
  3. M

Trump; Rusya hazır ol diyor!

Trump çıkıp, düşercekmişsin füzelerimizi hazır ol ateşliyoruz diyor. Dolar Bey; Hadi 5 kuruş daha koşıyım bari diyip 4.18 de soluklanıyor Hayırlısı be gülüm... Link; http://www.haberturk.com/son-dakika-rusya-dan-trump-in-aciklamasina-yanit-1915434
  4. M

Antalya'dan Satılık Kisbee 50

İstediğim motoru aldığım için ihtiyaç fazlasıdır malum site ilan no; 527709596
  5. M

Nmax TR Pazar Mantığı?

Evet arkadaşlar herkese selamlar. Kimse gelmez Nmax'n fişini çekmez diyordu ama fiyat aralığı sayesinde belki bir nebze tercih bütçe pazarı oluşturarak da olsa Xmax 125'i getirdiler. Ancak dönüp en yakın rakibi Pcx'n 2018 kasasına yeniliklerine o efsane ledlerine baktığımda rakip olabilecek bir...

Yeni mesajlar