Arama sonuçlarınız

1. A

Akü Bağlantı Kablosu

Merhabalar, akümü değiştirmek için eskisini söktüm ancak fotoğrafta gördüğünüz gibi (+ olan sanırım) kablonun bi kısmı bu şekilde, bunu yenisini takarken tam olarak hangi şekilde takmam gerekiyor?
  2. A

Kontak Anahtari

Merhabalar, geçen gün kontak anahtarımın ortadan ikiye kırılmış olduğunu daha sonra da diğer yarısının halıda olduğu gördüm, 4-5 yer gezdim (Ankarada) 2 yerde yaptırabildim, birisi kontağı ve direksiyon kilidini açıyor ancak benzin deposuna girmiyor, anahtarcı biraz inceltti falan ama nafile...
  3. A

Zinciri Sürtmesi

Merhaba, zincirimin ömrü bitmek üzere olduğundan bi noktada gerilimi ideal seviyede iken tekeri biraz çevirdiğimde fazla gergin oluyor. Evet artık değiştirmem lazım bunu biliyorum ancak orjinal zincir fiyatı biraz pahalı geldiği için şuan hamle yapamıyorum (Daelim Daystar 250 Zincir:1000TL)...
  4. A

Bell Rogue Kask

Chopper kullanıcısıyım, başlıktaki kask çok güzel yalnız fiyatı da bi o kadar güzel :) Sorum şu, bu tarz ama fiyatı ucuz bir kask var mı? Veya piyasada olan ucuz bir nazi kaskına, ağzı ve kulakları kapatacak bir aksesuar takılabilir mi ? Fotosu...
  5. A

Akü Şarj Tutuyor Ama Kendisini Doldurmuyor

Arkadaşlar geçen bi konu açmıştım, marş motoru dinamosunun dişlileri sıyırdı diye.Dişliyi değiştirdik, orası halloldu ama bu seferde böyle bi sıkıntı çıktı.Yaptırdığım kişiler altta resmini eklediğim tarafıda açmışlardı ve sanırım orası motosikletin çalışması ile aküyü şarj etmesini sağlayan...
  6. A

Marş Motoru Dişlisinin Sıyırması - Ne yapmalı ?

Merhaba, geçen gün telefonumu çaldırdığım için Emniyete gittim, yarım saat beklettikten sonra ifadem alındı ve eve gitmek üzere motorumun yanına gittim.Marşa basmamla aha sıçtık demem bir oldu.Marş moturu çalıştığında dişlileri sanki birbirine savaş açmışta çarpışıyolar gibi sesler geliyodu.Bi...

Yeni mesajlar