Arama sonuçlarınız

1. gezginybr

enjeksiyonlu motosiklete ön far ilk çalıştırmada far kararsızlığı ve Sönme

Slm arkadaşlar, motosikletim 2016 model crf 250l. SORUN: 1-motosikletin kontağı çeviriyorum önfar ve park lambası genelde yanıyor(nadiren de yanmaya da biliyor) 2-sonra enjeksiyonu açıyorum ön far yanık hala çalıştırınca bir anda ön far sönüyor. 3-sönen ön far bazen 3 saniye sonra bazen 5 dakika...
  2. gezginybr

enjeksiyonlu motorsiklete devir saati montaj(ör: Honda crf 250 l)

slm arkadalar, eski kasa 2016 crf 250 l model cross a devir saati motajı için kontak bağlantıları yaptım, bir tek bobine bağlanacak temas sinyali kablosu kaldı(sarı siyah tek kablo);bu gün ustanın birine sordum motorsikletin beynini bozabilir enjeksiyonlu olduğu için dedi bilgisi olan var...
  3. gezginybr

Imageshack deneme süresi ve motosiklet.net resim yükleyememe

Imageshack 'in deneme süresi olan 1 ay sonunda url olarak fotoğraf yükleyemiyorum, motosiklet net' e yüklediğim resimlerde görüntülenemez olmuş. Siteye url olarak yada farklı bir yolla fotoğraf yüklemenin başka yolu var mı? yoksa; ımageshack' a aylık 4 dolar mı ödememiz lağzım.
  4. gezginybr

ybr 125 vites müşür okuyucu montajı uygunluk

arkdaşlar linkdeki ybr125 esd vites boş müşürü göründüğü üzere tüm vitesleri gösteren müşürü takmak uygun gözükmüyor, müşür uysa gösterge her türü uyduruz. Bu işlem sizce ybr' ye uygun değil mi? ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------...
  5. gezginybr

Bucaktan Selamlar.

Boş zamanlarımda ülkemiz Batı Toroslarda motosiklet gezisi ve alabalık avını severim, eğitim fakültesi mezunuyum hiç atanamadım, çeşitli işlerde çalıştım ve çalışıyorum. Günümüzün insanların maneviyatını bozan sosyal konular olan ''özellikle Yalan söyleme, torpil yaptırma-adaletsizlik ve...

Yeni mesajlar