Arama sonuçlarınız

1. N

Trafik ışığında ceza gelir mi?

Araba ile yolculuk ederken kırmızı ışıkta durdum yerde çizgi belli değildi (tahta kalenin bozuk yollları) otomatik araba frenden az ayağımı çektim yanlışlıkla araba 2cm öne gitti ve flash patladı ceza gelir mi?
  2. N

Cbr 250 vites geçmeme sorunu ?

2017 model 3bin km de motor yoldayken veya dururken boştan veya 2 den 1 e geçmiyor istediğin kadar aban tekmele geçmiyor anca debriyajı hafif bırakılacak yada bırakıp tekrar sıkarken vites geçiyor. Sahibinin ilk motoru sağa sola yatması vardır.
  3. N

Ehliyet Evraklarının Geçerlilik Süresi

Benim sağlık raporu ,öğrenci belgesi(aol),sicil kaydı alalı 7 ay oldu dosya evde duruyodu bu hafta gidicem nüfus müdürlüğüne. Evraklar 6 aylık oluyormuş diye muhabbet var kimi sağlık raporu 1 yıl diyor kimi 6 ay diğer belgelerde kaç ay geçerli bilmiyorum kaç aydır randevuyu bekliyorum terslik...
  4. N

Neden endurocular sevilmiyor?

Youttubede yabancı videoları ne zaman açsam kavga eden veya kaçan enduro kullanıcılarını görüyorum bunlar napiyo onu pek çözemedim zaten alanlar genellikle kırsal kasabalar oluyor ve çoktan yaygın lüks otomobilller bile kovalıyor. Hani sesten dese tamam arazisine giriyordur felanda herifler...
  5. N

Kredide bankanın önemi?

İhtiyaç kredisine başvurucam fakat internet araştırmamda her banka başka uyguluyor kişiye göre değişiyor. Fakat mesela fibabanka felan diye ismini hiç duymadığım bankalar var bunların faiz oranı daha düşük daha az tanınan bankadan alınırsa eksileri ne olur?
  6. N

Evsizler için 153 arayalım lütfen!!!!

Sokakta gezerken veya inşaatlara sığımış evsizleri görürsek lütfen 153 telefon ederek beyaz masaya bilgilendirelim polis,zabıta yakında kim varsa hemen gidiyorlar. Aramadan önce konuşalım bazıları dilenci oluyor gitmiyorlar ekipleri boşuna meşgul etmeyelim Bu soğuk günlerde duyarlı olalım.
  7. N

Polis kaskına tokat :)

Aslında hepimiz yapmak istemisizdir ama yemiyor. https://instagram.com/p/BdBPUFCnsFK/
  8. N

Hırsızlarla mücadele

Motorsiklet hırsızları ile ilgili neye baksam sadece şu kilidi alın caydırır ,kapalı otoparka koyun caydırır gibi şeyler okuyorum fakat kimse mücadele etmiyor. Mesela kimse faturasız ucuz yollu yedek parça almasın ,2.el motorsiklet alırken şase no yu ruhsatla aynı diyemi kontrol etsin...
  9. N

Evin önüne motor park etmek (sokak)?

Evime en yakın otopark en az 1 km (açık) kapıda kocaman bir elektrik direği var ona abus zincir kilit ve abus alarmlı disk kilit+ucuz bir gps +branda takıyım diyordum. Evin önünde komşunun scooterı (eski)var aylardır nalbur aldığı zincir ve asma kilitle kitliyor çalan eden yok ,çevrede pek...
  10. N

Siirt’te bulunan petrol kuyuları

6 adet petrol kuyusu bulunmuş ve bunlar kaliteliymiş sizce bunlar ülke ekonomisine katkısı olurmu? Olursa kaç yıl içerisinde içinde olur? Yoksa 2023 saklarlarmı ?:) Kaynak: http://m.hurriyet.com.tr/siirtteki-4-kuyudan-gunde-1000-varil-petrol-cikiyor-40644185
  11. N

1 yıl dolmadan tazminat alabilirmiyim?

Yıl basından beri kesintisiz çalışmaktayım iş yeri devir olucak ve işçileri cikarticak 11 aydır çalışmaktayım tazminat hakkIm var mı?
  12. N

Ey gidi günler

Bilgisayarda eski döviz kuru kalmış görün istedim. https://hizliresim.com/Bya68L
  13. N

Pulsar 200ns ile mt25 arasında kalmak

Pulsar 200ns ye bütçemiz kolaylıkla yetiyor fakat hint malı olmasi ve kronik sorunlari her arastirmamda düşündürüyor mt 25 japon kalitesi olması ve ilerde yetersiz kalmaması, yakıt sorun değil sadece motora binmek icin alıyorum bir yere gitmek icin değil benim aklımı kurcaliyan bütçemi zorlamaya...

Yeni mesajlar