Arama sonuçlarınız

1. C

2019 Yılında Dragstar 650 Alınır mı?

Bir kaç ay sonra elime 30 bin lira kadar para geçicek. Dragstar 650 almak istiyorum 2019 yılındayız malum alacağım araç 14 15 yaşlarında olacak sizce alınır mı? Veya aynı paraya mt 07 gibi naked ve yaşı daha genç bir motosiklet daha mı mantıklı olur? (motor önerecekseniz ss ve enduro tarzı...
  2. C

35 KW Motorlar

Abilerim arkadaşlarım herkese merhaba, bu aralar bir konu kafamı kurcalıyor. 35 kw ı geçmeyen motorlara bakıyordum da 750'lik ,800'lük bazı motorlar 33-35 kw ama ağırlığı 250-300 kg ağırlığında, ben bu motosikletleri kullanabiliyor muyum merak ediyorum. Veya birisi bana a2 ehliyet açıklamasında...
  3. C

Ufak maliyetli cafer racer projesi

Arkadaşlar, abiler merhaba 3 4 ay kadar önce bajaj boxer 150 aldım. Orijinal gidonu M gidon ile değiştirdim. Önümüzdeki ayın başında seleyide diktiriyorum onlarda bi sıkıntı yok ancak bir sorum var. Bajaj boxerın selesinin etrafında bi demir var onu çıkartmak istiyorum ama plakalık ve arka...
  4. C

İlk defa motosiklet kullanacak birisi için ekipman önerisi

Merhaba, iyi forumlar. Şubat-Mart aylarında motosiklet alacağım ekipman için 4000 TL kadar bütçe ayırdım uzuun uzun araştırmalarım sonucunda. Ekipmanlar şunlar Kask - Bell Vortex Mont - DIFI Vegas Deri ceket Pantolon - Held Hoover Korumalı Kot Pantolon Eldiven - DIFI Drizzle AERO-TEX®...
  5. C

Başlangıç motoru; Kuba Black Cat

Merhaba iyi forumlar, Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum motoruma Şubat-Mart aylarında kavuşacağım. Bütçeyi planladım, ekipmanlar ayrı bir bütçe(4000 TL kadar) motosiklet için ayrı bir bütçe ayırdım (5-7 bin lira kadar.). Fakat alacağım motosiklet konusunda hala bir sonuca varabilmiş değilim...

Yeni mesajlar