Arama sonuçlarınız

1. N

Başlangıç Motosikleti Önerisi/CFMOTO 150NK

Merhaba arkadaşlar, Biliyorum bu tür konular forumda çok açıldı fakat soruma cevap olacak bir konu bulamadım.Her neyse ben geçen sene a2 ehliyet aldım.Ehliyeti aldım fakat hiç motosikletim olmadı.Para biriktiriyordum ufak ufak.Malum dolar/euro aldı başını gitti bende yılbaşından önce fiyatlara...
  2. N

Yamaha Bayiliği

Merhaba arkadaşlar, Yamaha bayilik şartlarının neler olduğunu bilen var mı? Günümüzün döviz kurlarında bu iş yapılır mı? Yani bu işe sermaye yatırmak mantıklı bir iş olur mu? Bayilik yapan arkadaşlarımız varsa yorum yaparsa sevinirim ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir...
  3. N

Motomax şubeleri kapanıyor mu?

merhaba, internette motomax firmasının ankara ve izmirdeki satış merkezlerinin kapandığını okudum.acaba bu doğru bir haber mi? firma küçülmeye mi gidiyor? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
  4. N

Aprilia Rs 125

Merhaba Arkadaşlar, Benim bir sorum olacak.Geçen günlerde internette gezinirken aprilia rs 125 adlı motosikletini öğrenmiş oldum.Biraz araştırma yaptım sanırsam ülkemizde bu motosiklet çok kullanılmıyormuş alırsan elinde kalır gibi yorumlar falan okudum,parçalar bulunmaz vs vs.Açıkçası merak...
  5. N

125 CC motor önerisi

Merhaba Arkadaşlar, Forumda bu konuyla ilgili birçok konu açılmış herkes farklı modeller söylemiş.Başlangıç motoru olarak Cbr 125 mi yoksa Bajaj Pulsar 200rs'i mi önerirsiniz? Motosiklet ehliyetim falan tamam fakat kendime uygun başlangıç motoru bulamıyorum.Uzun zamandır araştırıyorum fakat...
  6. N

En iyi motosiklet aksesuarı firması hangisi?

Merhabalar, Sizce Türkiye'de en kaliteli,en ucuz,en güleryüzlü ve en garantili motosiklet aksesuar firması hangisi? (motomax,motoliz vs)

Yeni mesajlar