Arama sonuçlarınız

1. S

D250 satıp scooter önerisi

Merhabalar, geçenlerde aldığım dominar 250imi satmak istiyorum. Motordan memnunum aslında fakat vitesli motor sürmek istemediğime karar verdim artık. Bütçem 150 bin lira civarı. Rahatlık benim içim önemli. Hafif olması da avantajıma. Daha konforlu bir yolculuk yapmak istiyorum açıkçası...
  2. S

F/P kask ve kilit önerisi

Arkadaşlar merhaba, günümüz fiyatıyla yaklaşık 9.000-10.000 TL kask için bütçem var. Kilit için bir bütçe belirtmedim ama f/p ürünü bir önerinizi bekliyorum.
  3. S

XMAX 250 Balatanın bittiği nasıl anlaşılır ?

Merhabalar, bugün ön freni sıkarken bir değişiklik fark ettim. Sanki frene basınca daha sert bir tepki alıyorum gibi hissettim. Fren mesafesi göreceli olarak aynı kalsa da frene basınca sanki aniden frene basıyormuşum gibi tepki veriyor motor. Herhangi bir şeyi sökmeden takmadan balataları...
  4. S

İstanbul/Beylikdüzü çalıntı motor olabilir mi ?

Merhabalar, yol kenarında 2 gündür duran bir motor var. Fotoğraflarını çektim. Bir kaç yeri kırık çalıntı olmasına karşın fotoğraflarını buraya koyuyorum belki birileri motorunu arıyordur diye. https://hizliresim.com/fI4mtL https://hizliresim.com/CQMjbQ
  5. S

X-MAX 250 ayna yerinden çıktı. Nasıl geri takabilirim ?

Merhabalar, dün park ettiğimde aynaya biri çarpmış ve ayna yerinden çıkmış. Dün arkadaşla denedik takmayı fakat bir türlü girmedi. Bunun kolay bir yolu var mıdır ? bilmediğimiz bir yöntem vs.
  6. S

Kısa ve uzun far birlikte mi yanıyor ? XMAX 250 2016 ABS

Merhabalar, geçenlerde far değişimi için motoru söktüm ve yeniden yerine taktım. Sellektör atınca kısa ve uzun far beraber yanıyor fakat uzunları açtığımda sadece uzun olan tek far yanıyor diğeri kapanıyor. Bu daha önceden de mi böyleydi açıkçası hatırlayamadım ve sizlere sormak istedim elbet...
  7. S

2017 model duke 390 nasıl bilirsiniz ?

Merhabalar, geçen açtığım 600lük motor önerisi konusunun üstüne, arkadaşım güncel model duke 390 tavsiyesi verdi(2017 ve üstü) ve aklımı çelmedi değil. Bu motorun kullanıcılarından veya kullanmış arkadaşlardan bir kaç yorum almak isterim. Nasıl bir motordur ? kronik bir problemi var mıdır ? vb...
  8. S

Ucuz, ABS'li, Sakin 600'lük Tavsiyesi

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi ucuz fiyatlı bir 600'lük motor arıyorum. Onun dışında bir fiyat aralığı vermek istersem 45 maksimum diyebilirim. Genel olarak baktığım motorlar XJ6, MT-07 vb. motorlar kısacası naked fakat farklı alternatiflere de açığım. Bilmediğim modeller olabilir o...
  9. S

Hem Gezilecek, Hem de Kalınacak Araç

Merhabalar, geçenlerde karavanlara bakarken içime bi kurt düştü. Hem gezip hem de kalabileceğim bir araç düşünüyorum. Bütçem pek yok 20-30 arası maksimum. Motorla gezmesi iyi de her şeyi yanınızda taşıyamıyorsunuz ve çadır olayı da her yerde yapılmıyor veya her zaman yapılmıyor. Kendimce bir...
  10. S

2016 Model Xmax 250 Bakım Aralıkları ve Kalkışta Titreşime Dair Tavsiye

Merhabalar, benzer bir konu daha açmıştım fakat bir kaç kişiden duydukça kafam daha da karıştı ve burada bir konu daha açma kararı aldım. İlk olarak Motoru alırken 1000kmdeki bakımın yapıldığını 2. bakımın ise 4000kmde olduğu söylendi. Bugün internetten kitapçığı indirdiğim de ise 10.000kmde...
  11. S

XMAX 250 Kalkışta Titreme ve Sarsıntı

Merhabalar, geçenlerde daelim almayı planlarken 2500 kmde 2016 model absli xmax aldım. Tertemiz motordu bende dayanamayıp alıverdim. İlk aldığım gün Tekirdağdan İstanbula geldim. Herhangi bir soruna rastlamadım fakat diğer sabah motoru çalıştırdıktan sonra gitmeye hazırlandım ki değişik bir...
  12. S

250 CC Uygun Fiyatlı Scooter Tavsiyesi

Merhabalar tekrardan, kendi elimdeki pulsarı aradan çıkartıp kendime 250 cc bir scooter almak istiyorum. 18-19 bin Türk lirasına kadar bütçem var. Aklımdaki fikir Sym Joymax 250i almak hem absli hem de yeni modeli olduğu ve fiyatı da uygun olduğu için aklıma takılan bir model fakat başka bu...
  13. S

50 CC Tavsiye

Merhabalar, Arkadaşım Beşiktaş taraflarında işe git gel için(15 dakikalık bir mesafe) 50 cc bir araç arıyor. Mümkünse vitesli olmayan ve yarı yolda bırakmayacak bir scooter. Maksimum fiyat 8.000 ila 9.000 lira arasında. Tabi daha alt seviyelerde tutarsak daha iyi olur.
  14. S

Fren Diskinin Paslanması ve Süspansiyon Hakkında Soru

Merhabalar, Ön fren ve arka fren disklerimin deli gibi paslandığını gördüm bugün. Temizlemek için ne yapabilirim ? Ayrıyetten arka frenim hala arızalı olduğu için sadece ön fren kullanabiliyorum fakat gittikçe ön fren dahada germeye başladı beni. Ön tarafta süspansiyonlar sanki gidona vurmaya...
  15. S

Scooter'a Geçiş Hakkında Fikir Alışverişi

Merhabalar, üniversite öğrencisiyim. Kışında motor kullanıyorum genelde karlı günler harici. Pulsar motorumun artık bana keyiften çok rahatsızlık verdiğini fark ettim. Pulsarımı 8-10 arası satıp üstüne 2-3 daha koyabilirim veya da 8-10 arasında kalabilirim o kadarını bilemiyorum. Sizden bu fiyat...
  16. S

Arka Frenin Kilitli Kalması ve Dişli Yağı ile Zincir Yağlamak

Merhabalar, 2016 pulsar ns 200üm var. Bugün biraz fazla arka fren kullandım. Nedendir bilmem arka fren maneti basılı kaldı gibi hissettim bi anda. Sanki motoru arkadan biri çekiyor gibiydi. Gerçektende öyleymiş. Manet biraz basık kalmış sanki çok minnak fakat arka fren tamamen kilitli duruyor...
  17. S

Kendi Bakımını Kendin Yapmak

Merhabalar, 6 aylık bir süre zarfında hiç çalıştırılmayan motorum tek seferde marş aldı. Sıra geldi 15 bin bakımına. Hava filtresi, yağ filtresi, belkide yağ değişimi yapacağım. Motorum 2016 model pulsar ns 200. Şimdi internetten bir kaç video izledim. Pek zor bir işe benzemiyor fakat hava...
  18. S

Ufak bakımlar için alet edevat tavsiyesi

Merhabalar, Pulsar ns 200 motorumun bakımlarını kendim yapmaya karar verdim. Yağ değiştirme, hava filtresi değişimi gibi basit olan şeyleri kendim yapmak istiyorum fakat öncelikle ucuz yollu alet edevat bakmam gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam pulsarda hava filtresini değiştirmek için depoyu...
  19. S

Pulsardan MT-25'e Geçiş Ve Detaylı Bilgi

Merhabalar , yurt dışından döndüğümde taş seleli pulsarımı satıp mt-25 almayı düşünüyorum. Abssiz ve büyük ihtimalle 2015-2016 model olanı alacağım. Şuanlık diğerleri söz konusu değil. Motor hakkında değerli bilgilerinizi bekliyorum. Ayrıyetten yaz ayında ufak bir balkan turu yapacağım. Uzun...
  20. S

6 Aylık Sürede Motora Ne Olur ? Neler Yapmalıyım ?

Merhabalar , erasmus ile yurtdışına yaklaşık 6 aylığına gideceğimden ötürü motoru garajda bırakacağım. Bu süre içerisinde motora ne gibi zararlar gelir ? gelmemesi için neler yapabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim her türlü cevap için.

Yeni mesajlar