Arama sonuçlarınız

1. H

MT 25 Arıyorum

merhaba sym orbit 2 50 cc motorumu satıp mt 25 almak istiyorum 2015-2016-2017 model olabilir 16-18bin bütçem var yardımcı olabileceklere duyurulur sayg (sym yi satınca alabilirm ama )
  2. H

SATILIK SYM Orbit II 50 CC

merhaba 3000 km olup iş-ev arası 20kmlik güzergahta keyfi olarak kullanılmıştır kapalı garajda durmaktadır B sınıfı ehliyet için uygundur vergisi yoktur. Sigorta ya gerek yoktur. 2017 model 2018 trafiğe çıkışlıdır son resimlerdekiler garaja girişte olmuştur benim için herhangibir sıkıntı arz...
  3. H

Sym orbit 2 50cc satıp Yamaha MT25 e geçmek istiyorum

merhabalar öncelikle severek kullandıgım motorumu satıp üzerine bir miktar ekleyip 2.el saglam bir mt25 almak istiyorum ilgilenen arkadaslar irtibata geçerse sevinirim saygılar https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-orbit-2-50cc-792360869/detay/
  4. H

EK-1 belgesi nerden bulabilirm

merhaba sym orbit II 50 cc aldım ruhsat cıkartacagım 27/12/17 de ek-1 belge olan var mı elinde? konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim sayg
  5. H

sym orbit II 50 cc

merhaba ben de yeniyim alemde ve ehliyet gerektirmeyen 50cc scooter almak istiyorum birçok kişi bu markayı övdü çevremde kullanan varsa önerileriniz yazabilir mi ? forumda daha önce okudum ezerler muhabbetlerini biliyorum:) evden işe işten eve markete falan giderim hevesimi alayım istiyorum (o...