Arama sonuçlarınız

1. raqqa31

Dragstar 650-1100 Usta Önerisi

Kırklareli-Edirne ve İstanbul bu illerde bu motorlardan gerçekten anlayan usta arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Forumu aradım bulamadım ya da arama butonu işlevsiz tam gösteremedi bilmiyorum.
  2. raqqa31

CBR500R , 400 UG , NT 700 DEAUVILLE

Fotoğraflarda sırasıyla CBR500R , UG 400 ve NT 700 DEAUVILLE'ü görmektesiniz. 3 motor arasında kaldım. Gönlüm NT den yana. Ama gerçekleri göz önüne alırsak, parça tedariği tamiri vs bunlar önemli. CBR normalde tarzım değil fakat arkasına çanta takabileceğimi düşündüm. UG zaten müsait, 3 tane...
  3. raqqa31

RX3i Evo Sticker Önerisi

Merhaba. Mondial ambleminin üstüne birebir uyacak sticker arıyorum bir türlü bulamadım. BMW logosu hariç uyabilecek herhangi stickerı nasıl bulabilirim bilen varsa buraya veya mesaj olarak link verebilir mi? Çanta stickerı veya herhangi uyabilecek stickerda olabilir hepsine talibim. Doğru...
  4. raqqa31

STİL MOTO'dan Yedek parça alan var mı ?

Başlıktada belirttiğim gibi alınır mı ? mondialin karbüratörü 400 civarı iken stil de 210 TL. İkiside çin ve zannetmiyorum ki mondial 1.kalite çin falan olsun. Alıp kullananlar var mıdır forumda araştırdım bulamadım ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  5. raqqa31

SELAM MİLLET

Tekirdağ Çerkezköyden Cruiser sürücüsü olarak aranıza girmiş bulunmaktayım.

Yeni mesajlar