Arama sonuçlarınız

1. H

Bir Yudum Nostalji !

Dün gece denk geldim çok hoşuma gitti gerçekten,özellikle konuştukları Türkçeye aşık oldum desem yeridir. İyi dinlemeler https://www.youtube.com/watch?v=mgUWFWTecGc&feature=share
  2. H

ÇOCUK YETİŞTİRMEK

Biraz uzun ama sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim. Özellikle anne ve babalar. Bu arada yazıyı watsaptan bir arkadaş yolladı hoşuma gidince paylaşmak istedim.. Buyrun yazımıza.. BÜTÜN ANNE BABALARIN VE EĞİTİMCİLERİN OKUMASI GEREKEN BİR YAZI .. Yurtdışına Dil öğrenimi ve eğitim için...
  3. H

Hep gülümseyin

Hepinize hayırlı geceler. Sizlerle bir. Video paylaşacağım lütfen 1 dakikanızı ayırıp izleyin. Böylesine sıkıntılı bir dönemden geçerken gerçekten böyle şeylere ihtiyacımız var. Beni gerçekten çok etkiledi. https://youtu.be/ACqyfr179Hc
  4. H

Evime gelen ceza

Hepinize merhaba bugün eve bir kargo geldi açtım baktım ceza yazılmış plakama ceza sebebi de seyir halindeyken telefonla konuşmak. Bu güne kadar seyir halindeyken hiç telefonla konuşmadım. Çok acil olursa müsait bir yere çekip öyle arıyorum. Bu konuda ne yapmam gerekir. Cevaplar İçin şimdiden...
  5. H

Yurt dışına kaçmak

Hepinize merhaba. Son günlerde giderek batağa saplandığımızı hissetmeye başladım. Gelecek kaygısı çocuk büyütme kaygısı derken içinden çıkılmaz bir hale girdim ( girdik ) hergün 13 saat çalışıyorum 1 saatim yolda gidiyor. Trafikte herkes sinir küpü kime dokunsan bin ah işitiyorsun. İnsanlar...
  6. H

Komik anahtar olayı :)

Herkese merhaba; Bugün çalıştığım restorantın karışısına bir tane scooter park etmiş beyaz Honda. Bizim arkadaşta ordan geçerken kontak anahtarını üzerinde unutulduğunu görünce almış içeri getirmiş. Aynı yerden motorum çalınmıştı. Aynı olay bunun başına da gelmesin diye almış arkadaş nasıl olsa...
  7. H

Cbr 125 yakıt hakkında yardım

Öncelikle hepinize iyi geleceler motorum 2 bin km dir bende. Yakıt konusunda hiç ayrıntıya girmemiştim en son yakıt aldığımda n yakıyor diye km yazdım.az önce yine yakıt aldım 337 km de 54 litre yakmış bunun 150 km si artçılı. Genelde şehir içi ev iş kullanıyorum. Sizce normal midir ? Değeli...
  8. H

Tramvay Ve Ben

Öncelikle hepinize hayırlı bayramlar,rabbim bizlere kaza bela musibet vermesin. Bugün öğleden sonra bizim kurye izinli olduğu için ben paket servise çıktım. Çemberlitaş tan Sirkeci'ye doğru tramvay yolundan iniyordum.tramway Sirkeci'de Işık'larda durdu bende hemen yanınanyanaştım sol tarafına...
  9. H

Revit mont tavsiye

Öncelikle hepinize iyi geceler. Linkteki monttan almayın düşünüyorum hem yaz hem kış giyebilirmiyim acaba. Kullanan veya bilgisi olan varmı ? Fiyat iyimidir bu fiyata yakın önere bileceğiniz başka mont varmıdır ? Yardımlarınınz için şimdiden teşekkürler...
  10. H

Tehlike mi ? Risk mi ?

MOTORSİKLET SANILDIĞI KADAR GÜVENSİZ Mİ ?? Son bir ayda meydana gelen motosiklet kazalarında 50'den fazla kişi hayatını kaybetti. Motosiklet camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Barkın Bayoğlu'nun aralarında olduğu kayıplar "Motosikletler güvensiz mi?" tartışmasını alevlendirdi. Peki...
  11. H

Anahtarlar çalındı

Hepinize iyi geceler. Arkadaşlar geçen hafta motorum çalındı Abus zincir ve disk kilidi anahtarlarımın yedekleri gitti. Daha 1 ay önce almıştım ne yapmalıyım. Kilitlerin göbeklerini değişebilirmym dünyanın parasını verdik çöpe gitsin istenmiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler
  12. H

Düz kontak

Herkese iyi geceler arkadaşlar dün sabah çalınan motorumu buldum yedi eminde aldım. Fakat çalışmıyor düz kontak yapmış çalan şerefsiz şuanda Topkapı'da Shell'de yim düz kontak yapmasını bilen varsa bir zahmet yardımcı olsun 0538 988 05 26

Yeni mesajlar