Arama sonuçlarınız

1. M

Kaza yaptım yaya yolun ortasına koştu

Yaya yoluna 30 metre kala yaya yola koşuyor sağdaki aractan kurtulup sol şeritteki bana çarpıyor fren yapıyorum ama fren izi olmadığı için (o esnada baktilarmi onunda hatirlamiyorum ama kaymadi motosiklet kaysam daha kötü olurdu çarptıktan 3-5 metre ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29...
  2. M

YBR 125 esd debriyaj ve şanzıman sorunu

2013 model esd boşta iken sanki şanzımanı döndürüyor gibi ses yapıyor de debriyaja basınca sesi düzeliyor viteslerde uğultu sesi gelmeye başladı kalkislarda ileriye doğru atılmaya başladı sorun nedir
  3. M

YBR şanzıman ve strator kapağı aşırı ısınıyor

Üyelik 15 Haziran 2017 Şehir mersin/erdemli Ybr esd 2010 model dün uzun yol yaptım çıkmadan kontrolleri felan yaptım. Motor ısınınca inceden zincir sesi gibi ses gelmeye başladı ara sıra geliyor oda ve motor yan kapakları aşırı ısınıyor suyu damlatiyorum buharlasiyor 100 km de bir duruyorum...
  4. M

Ybr esd yan motor kapakları aşırı ısınıyor

Ybr esd 2010 model dün uzun yol yaptım çıkmadan kontrolleri felan yaptım. Motor ısınınca inceden zincir sesi gibi ses gelmeye başladı ara sıra geliyor oda ve motor yan kapakları aşırı ısınıyor suyu damlatiyorum buharlasiyor 100 km de bir duruyorum silindir bloğundan daha sıcak neredeyse. sabah...
  5. M

Gt250 comet 2. Elleri neden bu kadar ucuz

Forumda dolasirken dikkatimi cekti fiyatlari goruncede şaşırdım açıkçası 5k dan basliyor. Sizce 2.elleri sorunlu makinelermi
  6. M

Gunluk 120 km icin nasil bir motor almaliyim

Universiteye araba yada motor ile gitmeye karar verdim malum ayni sehirde kyk cikma ihtimali zor Haftada 3-4 gun gidiş gelis yapicam yakiti seferde 25-30 tl yi geçmemesi lazim Yasim 19 olmasina ragmen ehliyeti A2 aldim ona gore motor tavsiye edersini Gidicegim yolun 30 km sehir ici kalani...
  7. M

Motora emme manifoldundan O2 vermek yakit (ekonomisi)

Şöyle bir fikrim var Ben gecen yil ybr motorsikletimle emiş manifoldundan oksijen vermistim rolantideyken motor devri 4-5 arasina çikmisti demem o ki simdi motor çalistigi andan itibaren motora az da olsa oksijen versek yanmadan ham atilan yakitin yanmasi saglasak hem yakit tasarrufu hemde...
  8. M

Ktm390 vs mt03

Arkadaslar hangisini almaliyim Mt03 alsam bana sıkıntı cikarirmi nede olsa 8-9 yasinda motor.Elektronik aksami nasil. 12 bin tl ye degermi? Rektefesi ne kadara yapilabiliyor yani ariza açsa bile parça sıkıntısı çekermiyin Bunun yaninda Ktm390 1-2 yasinda motor sıkinti cikarcagini...
  9. M

17000 e kadar Naked tavsiye

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazın sonuna dogru motor almayı planlıyorum ekipmanlar beraber 17000₺ yi geçmeyecek 6-7 ay sonra az zararla satabiliceğim yada 3-4 yıl büyük sorun açmayacak motor arıyorum aklımda bir kaç tane seçenek belirdim MT03(660) MT25 Şu zamana kadar...