Arama sonuçlarınız

1. Ö

Şaka gibi ceza ?

Arkadaşlar geçen hafta evimizin önünde ki çevre yolundan giderken radar ceza kesmiş. Hızım 80, gelen para cezası 488 tl. Tamam hızlı gitsem de 160 ile falan kesse sorun olmaz. Ben her zaman azami hıza uyardım, öyle apacilik yapmazdım. Şimdi bu parayı ödemek çok zoruma gidiyor sadece keyfi...
  2. Ö

Continental Conti Attack nasıl sizce ?

Arkadaşlar bu lastik nasıl sizce malum Antalyanin kışın yagmurlu havası bitmiyor aynı zamanda bana kemer yolu, isparta yolu gibi yollarda sıkıntıya sokmasın istiyorum hiç bu lastiği kullanan var mı ? Motor ; r25
  3. Ö

Ben şimdi ne yapcam?

Arkadaşlar tam bilgisayar almayı planlıyordum, kredi çektim 2 bin tlye alırım diyordum aynı bilgisayar 5 bin tl olmuş.Tezimi sunmam için bilgisayar almam gerekiyor, mezun olamıcam. Sizce biraz daha beklesem mi motoru mu satsam ? 2bin tl'lik bilgisayar 5.500 olmuş çıldırıcam:(
  4. Ö

Park halinde araba çarptı, kaçtı?

Arkadaşlar nöbetçi eczanenin önünde araba arka arka gelip ön tekerleğe çarpınca durmuş, eczaneden çıkınca çocuklar abi senin motora çarptı kaçtı dedi. Ateşli oldugum için nereye nasıl park ettiğime hiç dikkat etmemiştim.Gorunurde motorda hiç bir şey yok ama sizce ne yapmalıyım balans yaptırmak...
  5. Ö

Motosiklet ile deniz tatili ve Bagaj güvenliği hk.

Arkadaşlar yarın tek başıma uzun yola çıkıyorum, rotam kıyı şeritleri hedefim ise en güzel plajı bulabilmek ama aklımda onlarca soru dolaşıyor. Bunlardan birincisi ben denize girerken bu kadar eşyayı nereye koyacağım hadi denize girdiğim yere 5 dkligina koyduk diyelim bu cüzdanı, telefonu...
  6. Ö

Gidon ayarı, ölüyordum ?

Arkadaşlar motorum r25, servis bana bir hafta önce 4 bin km'de olan motorumun gidonunun takılma yaptığını vidaları sökülüp haftaya ayar yapılacağını söyledi.Neyse bugün motosikletimi almaya gittim, dönüş yolundayken ön tekerlekle gidonun bağımsızlığını ilan ettiğini gördüm.Ön frene bastım motor...
  7. Ö

Kasisi sonradan fark etmek ?

Arkadaşlar dümdüz yolda giderken, hızım yaklaşık 60 km'idi. Birden karşıma kasis çıktı hemen frene asıldım ama pat kut sesler geldi.Sorum şu jant'ta falan bir şey görünmüyor ama bir sorun olduğunu nereden anlarım? Balans yaptırmak gerekir mi ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08...
  8. Ö

Sıfır motor alirken dikkat etmem gerekenler ?

Ehliyetim daha çıkmadı bayramdan sonra alacağım ama moturu sali günü inşAllah almayı düşünüyorum ama neye dikkat edeceğim saglam olduğunu nerden anlayacağım bilmiyorum.
  9. Ö

Yamaha bu model ne zaman gelir sizce ?

Arkadaşlar aileme kredi çektirdim motor alacağım diye ama hala bekliyorum gelmedi diyorlar eğer haftaya da gelmezse başka bir model almayı düşünüyorum sizce bu yeni modelller ne zaman gelir. Alacağım motor Yamaha r25 ,haftaya kadar gelmezse düşündüğüm motor ktm rc 250