Arama sonuçlarınız

1. E

BİSİKLET TOPLAMA

Öncelikle herkese Selamun Aleyküm arkadaşlar.Ben 15 yaşındayım max. 100tlye kadar bisiklet toplamak istiyorum ikinci el.Hangi parçalar lazım kendim toplayabilir miyim?Yardımcı olursanız sevinirim.Allah emanet olun.
  2. E

MOBİLET NASIL TOPLANIR?

Evet abiler ablalar hepinize merhabalar.Ben mobilet toplamayı düşünüyorum.Fakat bu konuda herhangi bir bilgim yok buji karbüratör sekman dilindir falan bunları duydum fakat tam olarak nasıl toplayacağımı bilmiyorum.Motor nasıl toplanır hakkında bilgilendirici bir yazı sitesi veya sayfası var mı...
  3. E

15 YAŞINDAYIM İŞ BULAMIYORUM

Arkadaşlar merhaba yaşım 15 2. el bir motosiklet almayı düşünüyorum.Cup model bir motosiklet alıcam. Fakat 15 yaşında koskoca Bursa da iş bulamıyorum.Arkadaşlarım hep tanıdıklarının yanına girdi bazıları dönercilerde çalışıyor.Fakat ben sorunca ya yok saol deyip gönderiyorlar ya da biz kalıcı...
  4. E

LİFAN TAY 100 KONTAK SORUNU

Evet öncelikle merhabalar.Yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Şimdi konumuza gelicek olursak arkadaşlarımda motosiklet vardı benide bir motosiklet alma hevesi kapladı daha sonra yaz tatilinde girdim bir işe lifan tay 100 aldım 750 TL 'ye fakat şöyle bir sorun var motosiklet sadece...

Yeni mesajlar