Arama sonuçlarınız

1. Wolverine1

Eskişehir ve motosiklet?

Beyler ben okuldan dolayı Eskişehir'e gidiyorum fakat orda motor sürülmez diyorlar sezon 4 ay diyorlar kayarsın karlı,yağmurlu diyorlar doğrusudur?Tatillerde gelipmi binsem motora?
  2. Wolverine1

Motorum stop ediyor rica etsem içeri gelir misiniz ?

Evet beyler motor istop ediyor ustaya götürdüm 2 hafta önce adam yaptım dedi 100 tl borcum var daha 2 haftadır istop etmiyodu bugün yine etmeye başladı sorun ne olabilir alt tarafı bi istop sorunu küçük bişey gibi geliyor acaba honda servisine götürsem bulabilirlermi sorunu yardımcı olurmusunuz ?
  3. Wolverine1

600 RR aldık ya şimdi :D

1 hafta oldu 2007 model 600rr a biniyorum çok zorlamadı güzel hızlanıo ama gaz verince kafamada geçmedi 120 yi geçmedim birkaç ayda geçmicem. Babam deposunu fullemiş full depoyla 140 km gidebildim bir çizgi kaldığında istop ediyor(sadece benzin bir çubukken)motorun bukadar götürmesi normalmi...
  4. Wolverine1

Yeni motor yeni heyecan..

Sonunda 600rr ı aldım 2007 model yarın işlemleri halledicem alışma sürecim olcak aynı zamanda,diyeceğim Allah tan Ümit kesilmez gerçekten hiç umut yokken bianda oldu bunlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah.
  5. Wolverine1

Herşeyi alttan mı almalıyım? Yeter artık!

Arkadaşlar daha iki gün önce motorumla sağ şeritten giderken dibimden bi araç makas atarak geçti sinirlendim yakaladım bunu napıyorsun dedim git gece gece dedi arabada 4 Kişiler bende sen git arkadaşlarının yanında attislik yapma dedim sonra bida yaptı Işık'larda durdular tartıştık biraz bişey...
  6. Wolverine1

Son direniş

Değerli abilerim dostlarım geçen hafta matematik lys ye girdim güzel geçti asıl çalıştığım sınav olan edebiyat sınavı pazar günü çok emek verdim içimde bi stres bi mutluluk var korkuda var. Aylardır çalıştığım sınav bitince neyapacağım diye düşünüyorum.Eğer beklediğim gibi olursa 600rr ıma...
  7. Wolverine1

Yeni motorum hakkında

Selam arkadaşlar bildiğiniz üzere 600rr almama günler kaldı fakat kafamı kurcalayan şeyler var. Ben 2006 model düşünüyordum ama 600 rr gibi bi motor 11 yasında alınırmı bilemiyorum bende bi 10 milyar daha koyup 2012 modelmi alsam diyorum? 2006 model alsam bana zaten 5 milyar vb gibi masraf...
  8. Wolverine1

Cbr 600 RR 2006 vs 2007

Merhaba değerli motosiklet kullanıcıları Yeni sezonda 600 RR alacağım inşallah. Benim biraz kafam karıştı şimdi 2006 ile 2007 arasında biraz fark olduğunu biliyorum ama tip olarak çok fark varmıdır googleye yazınca iki model Yanyana bulamadım sizlere sorayim dedim. (İlk motorum değil)
  9. Wolverine1

CC yükseltme bakarmısınız?

Merhaba abilerim kardeşlerim ben foruma bugün katıldım bir buçuk senedir bajaj discover 150 kullanıyorum(Başlangıç motoru)Artık cc büyültmek istiyorum cbr 600 f(2006) modelinden düşünüyorum sorum şu motoru kullanmaya uygunmuyum 150 den geçilirmi bi keresinde transalp 600 sürmüştüm ve bu motoru...

Yeni mesajlar