Arama sonuçlarınız

1. Erenk34

Michelin Pilot Power 2CT Nasıldır?

Arkadaşlar aranızda bu lastiği kullanan varsa bilgi verebilir mi? Tutuşu nasıldır kullandığınız diğer lastiklerle kıyaslar mısınız?
  2. Erenk34

Fiyat/Performans Alarmlı Disk Kilidi Önerileri

Arkadaşlar malumunuz yaz geliyor, bununla birlikte hırsızlar da inlerinden çıkıyor. Motorumu normalde evin açık otoparkında maggi 16mm zincirle direğe bağlıyorum, ekstradan MTS alarmlı disk kilidi ve branda kullanıyorum. Bu MTS alarmlı disk kilidi aliexpresste, mağazalarda heryerde 100-130 lira...
  3. Erenk34

Pirelli Lastiklerin 1800 TL'den başlaması

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Türkiyede herhangi bir lastik satıcısının sitesinin fiyatlarını incelediğiniz vakit bütün modellerin diğer markalara kıyasla nerdeyse 2 katıma yakın bir fiyatla satılıyor olması. Peki nedir bu lastikler? Bugün lastik ölçüleri 120 ye 160 veya 120 ye 180...
  4. Erenk34

BULUNDU CBR125

Herkese merhaba Mecidiyeköyden çalınan CBR125 2016 model HRC renk motorumuz bulundu. Facebook çalıntı sayfasinda ilanı gören arkadaşlar beni arayarak motoru çalanları ve motorun koydukları yeri söylediler. Polisle birlikte gittikten sonra hırsızların ailesine ulaştık. Adamın 6 tane çocuğu var...

Yeni mesajlar