Arama sonuçlarınız

1. cuan

çok desprate...

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: evet artık son noktaya ulaştıımı düşünüyorum dün gece rüyamda kendimi motora binerken gördüm hyosung gt250r dı sanırım 600F de olabilir ( :silent: ) rüyamda bile motoru ilk kez kullanıodum biraz gittim birinci viteste sona vits deiştirmeyi denedim...
  2. cuan

aile yi ikna

arkadaşlar uzun bir aranın ardından yeniden aranızdayım... motor almak istiorum parayı az çok denkleştirdim sayılır ancak HALA ailemi ikna edemedim ya ne desem fayda etmedi artık onlardan habersiz alıcam heralde siz tecrübelisiniz hepinizin ailesi war kaç yaşında olursanız olun çoğu izin...
  3. cuan

hortumoloji!! (bolu tüneli) getti bizim paraciklar...

Bunlar gazetelerde okuyamadıklarımız... Ya da gazetelerin yazamadaıkları ne dersiniz ??? TÜNELDE SOYGUN'UN BAKKAL HESABI 1. Bolu Tüneli: Toplam Boy 6550 m Harcanan 500 mil. $ Harcanacak 300 mil. $ Tahmini maliyet 800 mil. $ Birim maliyet 122 bin $/m Geçen süre de cabası şimdi bitti ne kadar...
  4. cuan

ezikmiyiz??

beyler aklıma takılan bir konu war başka başlık altında açmak istedim çünkü farklı yurt dışında üretilen çoğu araç modeli veya başka yenilikler(inşaat alanında teknoloji alanında vs.vs.vs.vs....) neden buraya geç gelio bizim geç haberimiz oluo neden çoğunu kullanamıoruz ne eksiğimiz war ki...
  5. cuan

BAZI GERÇEKLER !! (bu nası iştir kim dur diyeceq??)

arkadaşlar Türkiye' de nedense bu vergi işini abartıyolar örneğin audi A3 ün en kötüsü avrupa ülkelerinde 17000 € civarında burda ne kadar 30000€ gbi bişe yani bi tane kendinize alıosunuz bitane devlete > neden??? yeni subaru impreza sti 50 bin ytl (vergisiz) vergisiyle ne kadar ? >>> 109 bin...
  6. cuan

noluo yau???

arkadaşlar şimdi yeni motor alıcam çoğunuz biliosunuzdur belki cbr125 de karar kıldım (gpr 125 ve rs 125 war aklımda hala ama para yokki!!) benim bi kaç sorunum war yardım ederseniz çook sewinirim... 1) parayı tamamlar tamamlamaz alıcam ama ben aldıktan hemen sonra yenisi çıkarsa yada...
  7. cuan

cbr 125 & aprilia rs 125 ???

selamlar herkese... yeni katıldım aranıza çok yeniyim bu konuda o yüzden yardımınıza ihtiyaç duyuyorum.. yakın zamanda bir motor almayı planlıyorum ama karar weremedim sizlerin tecrübesine başvurayım dedim :cherry: :king: nese 125 lik motor düşündüm tabiki cbr 125 ve rs 125 arasında kaldım...