Arama sonuçlarınız

1. M

Akü şarj olmuyor

Motorumda şarj problrmi var . Aküyü söküp ölçü aletiyle aküye geln +- yerlerindem ayak marşına basıp ölçtüm fakat hiç elektrik gelmiyor motor çakışıyor ama ışık devir sati sinyaller hiç biri çalışmıyor sorun nerede olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
  2. M

arbiratör jiklesinden vida çıkıp pistonun içine kaçmış.

Herkese iyi günler başımdan kötü bir olay geçti ve daha yapamdım. Karbiratör jiklesinden vida çıkıp pistonun içine kaçmış. Üst kapakta çok az ezik var pistonda da var. Acaba üst kapak almasam tornada taşlatsam silindir pistonuda ona göre deiştirsem olurmu yada gidip illa üst kapak mı almam...
  3. M

Abilerim yardımınıza ihtiyacım var

Herkese iyi akşamlar öncelikle. 1Senedir motor almak için uraşıyorum sonunda aldım arzalıydı motru komple indirip yaptım . A1ehliyetimide alıyorum şuan ama ailemden maddi destek almıyorum kendim çabalrımla hallediyorum herşeyi. Motrumu ve ehliyetimi kendi paramla aldım. Bi kaç kez açmaya...
  4. M

100-125 Cc motorsiklet tavsiyeler

Tourıng tip motor alıcam aklımda bajaj discover 125 st düşünüyorum fiyitalrıda iyi gibi duruyor 2. el alıcam 100 ve 125cc motorsiklet arıyorum
  5. M

Debriyaj sorunu

Motorum debryajı işlemio debriyaj balatasını drğiştirdim taktım motoru orta sehpaya aldığımda fitese geçirdimde teker dönüyor fitesteyken debriyaja bastığımda gene aynı şekilde dönmeye devam ediyor. Orta sehpadan indirdimde gene fitesteyken gaza bastığım haldr motor yerinden kpırdamıyor sorun nedir.

Yeni mesajlar