Arama sonuçlarınız

1. atakan123123

Bmw Ecu bağlantısı

Herkese merhaba 2008 model bir f800gs sahibiyim. Bmw kendisi 10 pin yuvarlak soket kullanıyor ancak haberleşme protokolleri universal. bende 10 pin 16 pin obd dönüştürücü satın aldım ve standart elm327 aracı ile motosiklete bağlanmayı başardım. Motoscan diye bir uygulama var. tabi ki bir çok...
  2. atakan123123

Bmw f800gs 2008 Türkçe kullanım klavuzu/ servis klavuzu arıyorum

Herkese selamlar Bmw f800gs 2008 Türkçe kullanım klavuzu/ servis klavuzu arıyorum. Bundan önce 8 sene boyunca suzuki v-strom dl650 2008 e bindim. Şimdi yine aynı yılın mahsulü f800 2008 satın aldım. bunada bir 8 sene binme hedefim var:) Satın aldığım herhangi bir nesnede bulabildiğim tüm...
  3. atakan123123

Suzuki v-strom dl650 2008 istanbul

Herkese selamlar. Uzun zamandır foruma girmiyorum umarım ruhu kaybetmemiştir ve hafif tatlı tartışmalar devam ediyordur :)) Uzatmayacağım fazla motosikletim satılık https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-suzuki-v-strom-dl650-2008-temiz-istanbul-1170892495/detay/ Detaylı...
  4. atakan123123

Garaja Zemin Önerisi? Beton Zemin Sorunsalı

Merhaba Arkadaşlar Evimin Altında bir hobi alanım var.Garajın 2 arabalık park yerli kısmı bana ait. Motosikletlerimizin bakım ve tamir işlerini yapıyoruz her fırsatta. Zemin Gördüğünüz gibi Beton.Beton yükseltileri çimento artıkları vardı onları çekiçle kırdık epey düzledim. Ne kadar süpürge...
  5. atakan123123

Antifriz Seçimi?Motosiklet İçin Özel Antifriz mi Yoksa araba Antifrizi mi?

Merhaba Arkadaşlar. Senelerdir Motosiklet Kullanırım.Sıvı Soğutmalı motorlarımdada 2-3 senede bir Antifriz değiştiririm. şimdiye kadar Hep motul motocool expert veya motocool kullandım. Şimdi 1 Litresi bile olmuş 80-100tl.. Eşime dostumada bakım yapıyorum.İlk etapta yüksek bi meblağ gibi...
  6. atakan123123

Amortisör Çorabı Yapımı Kullanımı Kullanıcı Yorumları

Merhaba arkadaşlar vstrom dl650 motosikletimin ön amortisörlerinde hafif pas sorunları vardı kaçırıyordu polisaja verdim çizikleri ve pasları giderdik taktık.Ustalarım Körük veya çorap geçirerek sudan korumam gerektiğini söylediler. Malum temizlenen noktaların paslanma hızı daha yüksek oluyor...
  7. atakan123123

Motosiklet Drybag Sele üzeri çanta?

Merhaba arkadaşlar Uzun turlarımda Topcaselerim yetmemeye başladı sele üzerinede bir adet drybag almayı düşünüyorum. Yada bazen bayram seyran çıktığımda trafiğe kalmamak için yan çanta takmıyorum bu turlarda özellikle gerekiyor. Şimdiye kadar uydurma kaydırma valizler kullandım. Motosikletim...
  8. atakan123123

Plastikte güneş Yanığı Güneşte yatan motosiklet

Merhaba arkadaşlar Motosikletimin eski sahibinin açık garajı varmış. Uzun yıllar güneş Altında durmuş. Alt Tablanın rengini görüyorsunuz çanta takıldığı için görünmüyor ama güneş neler yapabiliyor görün istedim.(bu çok eski bir fotoğraf motoru almadan önce) Arkadaşım önerdi..Süt slikon...
  9. atakan123123

Topcase bile Üretemeyen bir Ülke.. Kaç para ulan bir topcase

Senelerdir anlamadığım şey.Abs plastikten Bir motosiklet arka çantası üretmek çok mu zor. ? İyiki irfan usta var oda olmasa çanta demirimiz bile yok.. Yok mu üretmeyi düşünen bi cengaver firma.. Nedir yani gerekirse gelip bende çalışıcam hafta sonları ücretsiz. 100tl lik çantaları konuşmaya...
  10. atakan123123

Adam gibi Motosiklet telefon tutucusu olmaması sorunsalı

Türkiyede motosikletler üzerinde çok yaygın değilken aliexpressten almıştım.(yıl 2013) Üzeri açık araç telefon tutucusu gibi olan fermuarsız modellerden.epeycede kullandım. Bi gün baktım uçmuş gitmiş telefon yoktu allahtan üzerinden. Sonra fermuarlıya döndüm.Bu fermuarlı hikayesi 3-4 senedir...
  11. atakan123123

Motosiklete Kulaklık dayandıramıyorum Kulaklık Önerileri

Telefonu telefon tutucuya takılıyorum rüzgardan olsa gerek çokça yıpranıyor. Müzik çaları ayrı telefon ayrı tuttum.İpodu cebimdede çok kullandım oradada çabuk bozuluyor. aslında düşününce yürümekten daha az hareketli bir aktivite.. 5 senede 15-20 kulaklık değiştirdim.Hepte uzun yol arifesinde...
  12. atakan123123

Motosiklet Bakım Sıvıları İçin Eve Raf Yapımı

Merhaba Arkadaşlar Daha Önce Kask ve Kıyafet Odaklı bir raf yapmıştım. Yağlar burada çok göz önünde oldu.Sanki odadaki en önemli şeyler bu raftaki malzemeler miş hissiyatını uyandırıyordu.Ulaşmasıda biraz zordu her defasında sandalyeye çıkmam gerekiyordu.Hoş görünmediğine karar verdim. Buraya...
  13. atakan123123

Suzuki V-strom dl650 Motor ısındıktan sonra ara ara rölanti düşme sorunu

Merhaba arkadaşlar forumda daha öncede bilgilerini paylaştığım üzere motosikletim Suzuki v-strom dl650 2008 model. 10bin kilometredir bende ilk sahibi olan arkadaşımdan almıştım.Şuanda 97bin kilometrede. Fikir oluşması açısından bilgi vererek ilerliyorum. v-stromun tavsiye edilen rölanti devri...
  14. atakan123123

Motosiklet Egzoz BantLarı Hakkında?

Arkadaşlar Egzoz bantları hakkında ne düşünüyorsunuz fazla karşıma çıkmadı bu konu hakkında kaynak Özellikle Cafe racer ve Custom-Chopperlerde görüyorum. Manifolta uygulanıyor Pası ve o kötü görüntüyü tamamen ortadan kaldırıyor. Ancak soğumayla ilgili sorunlar doğurabildiği yönünde bilgiler...
  15. atakan123123

Minik Dc Voltmetre (3volt-30v arası) Motosiklet ve Genel Kullanım için

3-30v arası ölçüm yapabiliyor. Motosikletin Su almayacak bir yerine veya km saatinin içine bile montajlayabilirsiniz. http://www.banggood.com/5Pcs-Green-0_28-Inch-2_6V-30V-Mini-Digital-Voltmeter-Voltage-Tester-Meter-p-980041.html?rmmds=myorder Aliexpresstede var aynı fiyata. Bu ne işe...
  16. atakan123123

Suzuki V-strom Dl650 Ön Rulman Ve Keçe Değişimi

Merhaba arkadaşlar motorumuzun modeli Suzuki V-strom Dl650 2008 Abs. Konuya şöyle bir en baştan girelim.. Rulman Dağıldığını nasıl anlarsınız Motosikletle gidiyorum uzun yol dönüşü mahmutbey gişelerdeyim fren sıkarken sanki biri gidona hafifçe vururmuş gibi gidondan ses ve vibrasyon geldi bir...
  17. atakan123123

Arka Çantaya Yük Bağlama Aparatı Yapımı

Motosiklet Arka Çantaları için Yük bağlama Aparatı yapımı(Yük taşıma) :) Şimdi biliyorsunuz çantalar için hazır ekipmanlar var. Örneğin Dl650 de bulunan maxia çantam için givinin orjinal demiri; Yanlış Olmasın 250-300tl civarında bir fiyatı var. O paraya ben çanta alıyorum... motosiklete...
  18. atakan123123

El yapımı Arka Stop Lambası. Hatta Arka sis Lambası. 20tl..

Merhaba Arkadaşlar Motorum dl650 Çift duylu olmasına rağmen tuhaftır ki park konumundaki ışığı inanılmaz zayıf.Sen uzun yollarda kullanmaya 3 kişilik sele çift ön far yap. Ama arkadan görünme.. Cbf 150 de arkadan görünüyor önünü göstermiyor böyle bi acayip çelişkili motorlarım var.. :pr...
  19. atakan123123

Spy5000 Aşırı Derece Hassas...

Arkadaş Taktık spy'ı User manuelini komple Okudum Hatim ettim.Micro wave sensörünüde kapattım. Hareket hassasiyetini en aza aldım. Yok arkadaş Ecinliler mi geliyor bu motora. Üzerine Karınca Çıksa ötüyor. Hayır ben mi beceremedim. Varsa yapan hayrına banada bir yardımcı olsun. :sunny: Sadece...
  20. atakan123123

Arkadaşa Motosiklet Emanet etmek..

Merhaba Arkadaşlar; Daha önce Arabamı bir kez emanet ettim arkadaşım kaza yaptı parçası bulunmayanda bir arabaydı(citroen zx) O gün Dedim ki bir daha kimseye emanet etmeyeceğim hiç bir şeyimi sonra papaz oluyoruz...(5bin tl masrafı vardı onuda parça parça ödeyebildi)(arkadaşlığımız bile...

Yeni mesajlar