Arama sonuçlarınız

1. Y

Motoliz Müşteri Desteği!

Herkese merhaba1ar! Öncelikle bu yazıyı markayı kötülemek vs içim yazmıyorum. Sadece benzer bir durumla muhatap olursanız bilginiz olun diye yazıyorum ve hiç bir mağazaya karşı reklamatik bir anlayışım yoktur. Nitekim böyle bir etki alanım da yok. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında arkadaşımla...
  2. Y

Tekno Takip Bilgisi

Herkese merhaba, Motorumu normalde kapalı ve güvenlikli garajda bırakıyorum. İlave olarak Abus'un Extreme Plus zinciri ve alarmlı disk kilidine sahip olmama rağmen dışarda bıraktığım zaman içim rahat etmiyor. Bu tekno takip olayı hem sarsılma hem de yer değiştirmede haber verdiği bilgisiyle...
  3. Y

Dirsek Sakatlığı - Tendit Bürüsit

Herkese merhabalar, Yaklaşık 1 buçuk ay önce sabah spor yaparken sol dirsek dış adele/liflerimi sakatladım. İlk gittiğim doktor dinlendir ve buz yap 1 haftaya geçer dedi. Geçmeyince bir özel hastaneye gittim ve süreci anlatınca 2 hafta daha dinlen olmadı MR çekeriz dedi.Bu tedavi sonrası bir...
  4. Y

Motosiklet Vergilendirmesi Hakkında Bilgi Rica

Arkadaşlar herkese merhaba, Az önce ABD'deki bir site üzerinden incelememde Japon motosikletlerinin herhangi bir gümrük vergisine maruz kalmadan yalnızca %8'lik Kdv eklenerek satıldığını resmi siteden okudum. Buna göre 20.000usd'lik Yeni Honda CBR 1000 RR motorun ülkeye giriş fiyatı 18.400...
  5. Y

Triumph Tiger 800 XRX Ekipman

Merhabalar, 2015 model motorum var ve kendisi pek bir boş. Çok fazla ekipman almayı düşünmüyorum yalnızca ön cam değişikliği ve gidon yükseltme. Ön cam konusunda kafamda marka model belli ancak gidon yükseltme konusunda bu motoru kullanarak şu marka tavsiye ederim, şuradan al diyecek olan var...
  6. Y

Balata Değişimi Tiger 800

Herkese selamlar, Geçtiğimiz hafta Tiger 800XRX motorumun ön balatasını serviste değiştirttim. Fakat 150 km den fazla yol gitmeme rağmen hala ses geliyor.Normalde 50 km ye kadar alışığım. Servisteki arkadaşlar da 50-60 km dikkatli ol dedi ama artık tuhaf gelmeye başladı. Sizce neden olabilir...
  7. Y

Vergi Dilimlerinde Değişiklik Yapılsa!

Gelişen teknoloji ile üreticilerin büyük kısmında farklı segmentlerde modeller üretilmeye başlıyor. Tabi bunun temel sebebinde satışların çok yoğun olduğu ülkelerde markaların çiş yarıştırması olduğunu düşünüyorum. Bizim gibi tüketimi, üreticinin kararlarını etkilemeyecek ülkelerde ise...
  8. Y

Yeni Üye - İstanbul

Herkese merhabalar, Selam vermek adettendir. İstanbul Çengelköy'den yeni bir üyeniz oldu arkadaşlar.. Öncelikle herkese güvenli sürüşler, bol keyifli, kazasız-belasız yolculuklar dilerim. 2012-2016 arası 30bin km kadar CBF 500 sürdükten sonra bu yıl Mayıs ayında Triumph Tiger 800 XRX aldım...

Yeni mesajlar