Arama sonuçlarınız

1. halaoglu

Gezi icin bilgi alma

Temmuz ayında izmirden cıkış canakkale,bandırma,mudanya,sakarya,eregli,zonguldak,bartın,sinop,samsun,ordu,giresun,trabzon,rize,hopa,artvin,ardahan,kars,ıgdır,agrı,erzurum,erzincan,sivas,kayseri,ankara,afyon,uşak, izmir .gezi düşünüyorum motorum transalp 700lük 20 depo benzin kullanırım diye...
  2. halaoglu

Honda Xl 700 V Transalp

2008 Honda Xl 700 V Transalp 01/04/08 honda xl 700v transalp yeni kasa renk gri siyah 7000km de temiz bakımları yapıldı ailevi nedenlerden satıyorum takas yok ilgilenen arkadaşlar [email protected] veya 5365589999 bana ulaşabilirler
  3. halaoglu

Izmir Mersin Tek Kişilik Seyahat

yeni aldıgım hondaXL 700V transalpla 26/04/2008 saat 03.00 izmirden mersine hareket ettim 06.30 da ilk konaklayacagım yere geldim akraba ziyareti (uşak banaz ilcesi)derken pazar sabahı 09.00 da yolculuk başladı daha önce suziki v-stirom 650 lik kullandım hondayı ilk deneyimim hava biraz serin...
  4. halaoglu

Adana Mt Ye Teşekürler

Gecen hafta adanaya işim geregi gittim kılıcbalıgınla tanıştıktan sonra sagolsun adananın yarısını gezdirdi vaktimin azlıgından dolayı yarısı adana mt deki arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum misafirperverliklerinden dolayı herkeze teşekkür ederim bilakis kılıcbalıgına ayrıca teşekkür...
  5. halaoglu

[izmir] 05/04/2006 Bostanlı buluşması

tüm izm mt gurubu bostanlı parkına davet ediyorum saat 20.00 de iceceklerinizi alıp gelin inşallah yagmur yagmaz.
  6. halaoglu

Suzuki Vstrom

Marka : Suzuki V Strom Model : 2005 Km : 15.000 km Fiyat : 13.000 YTL Renk : Kırmızı Açıklama : Servis bakımlı koruma demiri mevcuttur kazası hasarı yok iş değişikliği nedeniyle satmak istiyorum..cok acildir İletişim adresim : 0535.4821176