Arama sonuçlarınız

1. -Black-

Tiger 800 XcX - Hâlâ mantıklı mı?

Bütün bir güne yayılan çekime rağmen; biraz da forumdaki arkadaşların uyarıları ile birlikte, bu sefer kısa 10-11 dk.lık bir kullanıcı yorum videosu oldu. Pazar gününü evde geçirmek zorunda kalan tüm motorcu tayfaya nefes aldırması umuduyla ;) iyi seyirler. (y)✌️ (Beğeni ve izlenmeler patlamazsa...
  2. -Black-

Tork Canavarı, Kanatlı Beygir!

Çanakkale Özgürlük Parkı Merkez Stüdyoları'ndan Dengeliyorum'un yeni bölümüne hoş geldiniz! :giggle: Sağolsun Ömer bu çekim için 70 km. mesafeden çıktı geldi. Motoru hakkında da donanımlı olunca beğeneceğinizi umduğum keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. İyi Seyirler (y)✌️
  3. -Black-

Yeni başlıyorum!

Detaylarını videoda çok fazla aktarmamış olmakla beraber, lise yıllarından üniversite mezuniyetine kadar geçen sürede motosiklet kullanma konusundaki isteği ve kararlığı çok etkiledi beni. Motoru çok fazla değerlendiremedik belki ama hikayesine bayıldım. İyi seyirler. (y) ✌️
  4. -Black-

Daha çok X-max, ucundan Forza

Fırından yeni çıktı. İlk paylaşıldığı platform da burası. Umarım ikisi arasında kalanların faydalanacağı bir içerik olmuştur. İyi seyirler. (y) ✌️ (Senin beklediğin içerik bahardan önce zor gibi @tommygun 😢 )
  5. -Black-

Artısıyla, eksisiyle Tiger 1050

Artısıyla, eksisiyle Tiger 1050. Keyifli Pazarlar, iyi seyirler.
  6. -Black-

Dengeliyorum - Yeni kullanıcı yorum videosu

Selam millet. Bilinmedik bir motor değil elbette. Forumdakilerin bir çoğu zaten yakından tanıyordur. Daha çok hacim yükseltmek isteyenler için, neler beklemeleri gerektiğine dair bir video oldu. Diğer yandan motoru tanıyanlar için, sohbet ve özellikle kamera arkasının keyifli olabileceğini...
  7. -Black-

Kasım indirimleri!

Merak etmekle birlikte, yoğun olunca araştırmak için yeteri kadar vakit kalmadığını farkettim. Site sayısı arttı. Hele bir de ekipman haricinde bakım ürünleri, kamera/kamera aksesuarı gibi çeşitli ürünlere baktığında işin içinden çıkılmaz hale geliyor Benzer durumda olan arkadaşlar için...
  8. -Black-

90.000 km. kullanıcı yorumu

Keyifli Pazarlar. Evde oturanlara motosiklet muhabbeti hizmeti kapsamında yeni video yayında. :giggle: Bu videoda konfor ve amacı dışında kullanılması nedeniyle sıkça eleştirdiğim NC'yi çektik. Toplamda 120.000 km.'ye gelen motorun kullanıcılarına bu sürede önemli bir problem yaşatmamış olması...
  9. -Black-

Suzuki S1000GT

Uzun süredir kişisel sebeplerle foruma zaman ayıramamıştım. Forumdan bazı arkadaşlarla sosyal medyada takipleştiğimiz için onların bilgisi var zaten ama yeni gelen arkadaşlar ve tanımayanlar için burada da paylaşmış olayım. Kullanıcı yorumlarına kaldığı yerden devam etmeye çalışacağım. Motoruna...
  10. -Black-

V-strom (2016)

Benim de sahibi olduğum 2. nesil V-Strom'u, bir başkasının gözünden de görme fırsatı buldum. Sahibi olmayanlar ne düşünür bu motor hakkında bilemiyorum ama, en azından tanıdığım V-strom sahipleri, motorlarından memnun görünüyor. İlgilenen arkadaşlar varsa, bu sohbetten faydalanabileceklerini...
  11. -Black-

Kozçeşme Göleti - BİGMOK etkinliği

Geçen hafta sonu Bigmok etkinliğindeydik. Aslında fotoğraflar üzerine yazarak anlatmayı da severim ama, video çekerken fotoğrafa zaman kalmıyor. Bizim gezi raporları da böyle olacak artık. :)
  12. -Black-

V-Strom Aksesuar

Adını sosyal medyadan biliyordum. Bigmok etkinliğinde yüz yüze de tanışmış olduk. Zaten anlaşılıyor ama reklam veya sponsorluk benzeri bir durum olmadığını belirteyim. Sadece ihtiyacı olanları bilgilendirmek adına paylaşıyorum.
  13. -Black-

50'sinden sonra kadın motorcu

Yaşının geçtiğini düşünenlere, başlamak isteyip cesaret edemeyenlere örnek olur düşüncesiyle paylaşmak istedim. Seviyorsan, istiyorsan bir şekilde oluyor demek ki. :cat:
  14. -Black-

Çanakkale Ayazma Pınarı Tabiat Parkı

Çanakkale merkez veya yakın il ve ilçelerden günübirlik rota tavsiyesidir. :cat: Uzakta olanlara da video turu. Hee bir de acil durum. :pale:
  15. -Black-

Moto Sohbet

Tam da bu forumun bu kategorisine uygun olan bir içerik paylaşayım :cat: Kamerayı artık daha sık açık tutmaya çalışacağım. Ne çıkacağı belli olmuyor. :)
  16. -Black-

Tvs Raider Kullanıcı Yorum - Başlangıç Motoru

Muhabbetten ne anladın derseniz, yeni başlayan biri için güzel bir alternatif. Deneyimli kullanıcılar belki incelediğinde kendilerine göre eksikler bulabilir ama yeni başlayan birinin beklentileri yüksek olmadığı için kullanıcısı memnun kalıyor görünüyor. İyi seyirler. 👍✌
  17. -Black-

Benelli Trk502 nedir, ne değildir?

Uzun bir ara vermek zorunda kalmıştım. Her şeye. Forum ahalisinin elbette umurunda olacak bir konu değil bu ama, videoların devamının geleceğini belirtmek için yazayım dedim. :) Sizi ilgilendirebilecek kısmına gelince, kullanıcı yorum videolarının yenisini yayında! İyi seyirler.
  18. -Black-

İki forum üyesi - Dominar D250

@zileliorhan hocamla çok keyifli, güzel bir sohbet yaptık. Konu; yakın zamanda memleketine gidip geldiği Dominar D250 ile ilgili deneyimleri tabii. İyi seyirler.
  19. -Black-

Hero Xpulse Kullanıcı Yorumları

Forumda 250cc konusu geçtiğinde, bütçesi kısıtlı olanlara genellikle Xpulse önerildiğini hepimiz görmüşüzdür. Yakın zamanda Anıl arkadaşımız Xpulse almıştı.Artısı, eksisiyle masaya yatırdık. İyi seyirler. 👍✌
  20. -Black-

Ktm 390 Traktör gibi diyolar? :)

N250 videosunda son dakikada kadroya dahil olmuştu Burak. (İstanbul'da oturuyor, Çanakkale'de misafirdi) Eşiyle birlikte tatildeyken, sağolsun bize de vakit ayırdı. Keyifli seyirler. Kullanıcıları varsa aramızda özellikle Spormoto/Garanti konusunda ne yaptıklarını merak ediyorum...