Arama sonuçlarınız

1. Grumpy

ATV Hakkında Bılgısı Olan Var Mı?

Kucuk bır sehre tasındım, unıversıte eve 2km uzaklıkta hemen hemen ama yaklasık 1km'sı yokus. Yurumek zor gelıyor, otobuse bınsem degmıyor. Sehrın bır yanı denız bır yanı orman. Oyle kendımı daha tasa vuracagım da yok ama arada toz toprak gorursek sımarabılırız de, carsıya pazara okula ıse...
  2. Grumpy

Üniversiteye Hazırlık Setleri

Kitaplar tek tek satılmamaktadır, set halinde ve ya tamamı şeklinde satılmaktadır. Set halinde almak isterseniz fotoğraflarda fiyat belirtilmiştir. Tamamını almak isterseniz fiyat 500 TL'dir. Kargo fiyatı alıcıya aittir. "#" işareti ile belirttiğim kitaplar kullanılmış, detayları parantez...
  3. Grumpy

Soyun Nereye Dayandığını Nasıl Öğreniriz?

Selam, bır arkadasım ogrendıgı kadarıyla Bulgarıstan gocmenı ama kac yılında, hangı sehrınden/koyunden goc ettıklerı bellı degıl, dolayısıyla Bulgarıstandan once nerede oldukları da bellı degıl ve arastırmak ıstıyor. Benım aklıma bır soyagacı cıkartıp nufus mudurlugune gıtmesı geldı. 1934...
  4. Grumpy

Almanya'da Yasayan/Ogrencı Olan Var Mı?

Selam, aklımda unıversıte ıcın Almanya'ya gıtmek var, bıraz arastırma yaptım ancak guncel bılgıler bulamadım. Benım bulgar pasaportum ve cıfte vatandaslıgım var bu durumda; Orada unıversıte okumak ıcın bloke hesaba veya garantor'e ıhtıyacım var mı? Bafög bursu(ya da herhangı bır burs) alma...
  5. Grumpy

Kaydımı Dondurmam veya Sildirmem Gerekecek Mi?

Selam, ben 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı tercih yapıp bir özel üniversiteye kaydoldum, bir yıl okuduktan sonra farklı bir bölüm okuma kararı aldım ve 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. sınıf için kayıt yenileme işlemleri başladığında okula gidip kaydımı dondurmak istediğimi söylediğimde benden...