Arama sonuçlarınız

1. smtpulsar150

Motosiklet kazası - İç Kanama hk.

Değerli abilerim haberleri gezerken gördüm 54 yaşında abimiz motoru kaydırıyor veya asfalt ile banket arasındaki kot farkının olduğu yere lastik gelince düşüyor sonra kalkıyor etrafında gelenlerle hatta hastanede eş dostlarla sohbet ediyor fakat ameliyat esnasında iç kanamadan vefat ediyor...
  2. smtpulsar150

10-11-12 Haziran Kastamonu İstiklal Sürüşü

Arkadaşlar selam yukarda belirttiğim tarihlerde 37RİDERS MOTOSİKLET KÜLÜBÜ 2 gece çadır konaklamalı İstiklal sürüşü yapacaklar bende nacizane jet14 125cc scooter ile katılmayı planlıyorum. Programa Ankaradan katılım sağlamayı düşünen bireysel gidecek olan var mı? Cuma öğlen çıkıp Abana kamp...
  3. smtpulsar150

SERT PLASTİK ONARIMI (ÇAMURLUK-AMORTİSÖR)

Arkadaşlar merhaba, Kullandığım scooter de ön çamurluğun amortisöre 2 noktadan vida bağlantısı var bunlardan altta kalan bağlantı yerindeki amörtisör parçası kırılmış çamurluk sağlam tekrar yapıştırmam gerekiyor denedim bir kaç yapıştırıcı ile 2 3 gün sonra tekrar çıkıp çamurluk lastiğe...
  4. smtpulsar150

Kışlık Tavsiye Mont İçi Polar??..

Motorsiklet Montu içine giyebileceğim sıcak bi polar veya benzeri ürün arıyorum soğuğu geçirmeyecek bi destek olabilir misiniz ? Link olur şunu al kesin çözüm olur çünkü gerçekten ihtiyacım var her öneriye açığım..
  5. smtpulsar150

250 CC SCOOTER (SYM-KYMCO-PİAGGİO)KARARSIZLIĞI...

Arkadaşlar hali hazır da 150 ns kullanıcısıyım 8000 KM oldu fakat motorumu satarak scooter tarzı kullanmak istiyorum. Yolda beni üzmeyecek parçası ve bakım maliyeti uygun olan uzun yolda 120 de sabit titreşim olmadan gidebileceğim bi motor arıyorum . Araştırmalarım devam ediyor şu 3 marka da...
  6. smtpulsar150

Önerilerinizi Bekliyorum..

Arkadaşlar motor ile geziler de kamp yapmak için uygun fiyatlı 2 kişilik sadece yaz ayında ihtiyacı karşılayacak kadar tavsiye edeceğiniz kamp malzemeleri neler olur neleri yanıma almalıyım. Yaklaşık ne kadar bütçe ayırmalıyım.
  7. smtpulsar150

Kask Kaplama Ankara

Ankara da kask kaplama sticker yapan var mı ? Yazı ve şerit şeklinde de olabilir komple kaplama da olur.. Ayrıca yapılmış örnek kasklarınızı da atabilir misiniz :):)
  8. smtpulsar150

KAMP İÇİN TAVSİYELER

Arkadaşlar pulsar 150 ns ile Ankara çıkışlı Kemer /Kaş/Fethiye/Marmaris/Kuşadası ve eve dönüş olmak üzere totelde 1850 km yol yapmak,çadır kurulan yerlerde çadır, olamayan yerlerde otelde kalmak şartıyla yıllık izinde gezi planım var . Gerekli tüm (yol,çadır,motor ihtiyaçları vb)tavsiyelerinizi...

Yeni mesajlar