Arama sonuçlarınız

1. F

Lastik değişiminden sonra frenler?

Arkadaşlar dün lastiği değiştirdim ırz yerine rosso 2 taktırdım ama ön fren taktirdiktan sonra çok sertleşti bu normal mi ? Acaba servise götürsem mi adamlar biraz baştan savma yaptılar ?
  2. F

Gidona yada amortisöre bir şey olmuş mudur ?

Arkadaşlar benim motoru dayımlar içeri almaya çalışırken, merdivenlerden kaldırmak için dayım gidondan bütün gücüyle kaldırmaya çalıştı son anda dur dayı oradan tutma dedim ama nafile görünüşte birşey yok ama ben biraz pinpirikliyim biraz değil baya pinpirikliyim bu olay kafamı çok kurcalıyor...
  3. F

Yeni R25 ne zaman gelir ?

2016 model yamaha yzf r25 almak üzereydim ama yeni renkler cazip geldi bana , acaba en geç ne zaman gelir sabırsızlanıyorum artık. Bıktım beklemekten
  4. F

İlk trafiğe çıkışımda başıma gelenler ?

Arkadaşlar dün trafiğe çıktım.Ehliyet almak için sınava gireceğim yerde motorsiklet sürdüm.Kendi şeridimde yavaş yavaş giderken sağ taraftaki şeridde arabalar vardı bende sol şeridden yavaş yavaş gidiyordum arkamdan arabalar kornaya basmaya başladı ben panikledim sağ tarafa geçeyim dedim bu...
  5. F

Sıfır motor almak için doğru zaman mı ?

Merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum , kafamı kurcalayan bir soruyu sormak istiyorum.Ben ocak ayındaki motorsiklet sınavına girip b ehliyetimin yanına a2 ehliyetimi inşallah ekliyeceğim.Benim düşüncem iyice öğrenip şubatta motoru almaktı ama artan dolar fiyatlarından korkuyorum acaba...