Arama sonuçlarınız

1. A

Satılık F- 650

2005 model,sarı,13500 km de,ücret 14500 ytl. İlgilenirseniz lütfen 0 532 435 93 30 dan Onur bey ile görüşün.
  2. A

yeniyim varadero alsammi?

deneyimli arkadaslara rica ediyorum cevap verin. yeni motorcuyum ama varadero yu cok begendim sizce almalimiyim yoksa almamalimi? Ve neden acaba??? Tesekkur ederim:)
  3. A

ya lastik patlarsa?!

arkadaslar bugun hava guzel e bende ciktim tabi otobana guzel guzel giderken birden aklima geldi ya 100- 120 giderken lastik patlarsa!!! Herhalde bundan kurtulus yok dimi? Hic basiniza boyle bir sey geldimi?
  4. A

f650 çanta takımı

merhaba arkadaslar iki yan ve bir topcase arıyorum f 650 motorum icin. İlgilenenler [email protected] dan bana ulasabilirsiniz.
  5. A

havalar ne zaman ısınıcak?

arkadaslar cok bunaldım ankara cok soguk motor uykuda ne zaman havalar ısınır da kendımızı sokaklara atabılırız sızce? Mart? Nisan?:silent: :silent:
  6. A

Asya 125 T

350 km de daha ilk bakimi bile yapilmadi gri renk cok temiz 1250 ytl. 0505 680 42 95 motor ankarada.
  7. A

motor botu alıcam ne alıyım?

selam arkadaslar motor botu almak istiyorum ne alıyım siz ne onerirsiniz? Normal harley tipi bir bot alsam yagıs olmadıgı zaman sehir icinde yeterli koruma saglarmı sizce?
  8. A

bmw f650 gs

yeni f 650 aldim bu makineyle ilgili bana bilgi verebilecek deneyimli birilerini ariyorum tesekkurler...