Arama sonuçlarınız

1. X

Motor Yağı Değişim Periyodu Bilmecesi

Herkese iyi günler, Aklıma takılan bir soruyu sizlerle paylaşmak istiyorum. 2016 model Honda Cb650f sahibiyim. Geçen gün kullanma kılavuzuna bir bakayım dedim. Periyodik kontrol ve servis aralıklarında yağ ve filtre değişim için 6k km yada 6 ay demiş. Buraya kadar sorun yok. Esas sorun, 'honda...
  2. X

Ankara'daki motorcular nelerde takılıyor?

Arkadaşlar merhaba. 2 yıldır aktif olarak motor kullanıyorum. Fakat hep yalnız sürdüm. Ankara'daki motorcular nerede takılıyorlar, nerede buluşuyorlar? Tanışmak için bir organizasyon vs yapıyorlar mı? Sonuçta koskoca şehirde bir avuç insanız. Tanışsakta beraber sürsek daha iyi olmaz mı?
  3. X

25.000- 35.000 TL Arası Motosiklet Tavsiyesi

Herkese merhaba, Dün itibari ile hayatıma eski hayatımı geride bırakmak için yep yeni bir sayfa açmaya karar verdim. Buna da hayatımdaki insanları seyrelterek başladım. Bir sonraki aşamam ise motorumu yenilemek. Daha doğrusu kendisini de bir ay önce satmıştım. Ondan gelen parayı da hayırlı bir...
  4. X

Allah Rızası için yardım. Bunca 250cc içinde ne alalım???

Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. A sınıfı ehliyetimi yeni aldım ve motor bakmaya başladım. Fakat o kadar çok çeşit var ki hangisini alayım karıştırdım. Satıcılara kalsa hepsi kendi motorları kusursuz ve yedek parçası bol. Fakat gerçek öyle değil. Aklımda birkaç seçenek var. Sırasıyla yazmak...

Yeni mesajlar