Arama sonuçlarınız

1. T

Halojen kadar ışık veren led ampül arıyorum

Arkadaşlar selam, motorum Xciting 250i statör ve regülatör yaktı, kilometresi de gelmiş sanıyorum 40 binde sayılır motor ve sanırım benden önceki sahipleri de ek bir şeyler takarak motorun statörünü ve regülatörünü zorlamışlar, ben de elcik ısıtma taktım oxford'tan bir tane, regülatör yandı...
  2. T

Ledlerin hangisi daha parlak, uzun ömürlü

Arkadaşlar selam, kendime beyaz led almaya karar verdim. http://www.carmaniaks.com/carmaniaks-simsek-etkisi-kablosuz-led-xenon-hb4-9006-p105858 http://www.carmaniaks.com/carmaniaks-3030-ledli-beyaz-araba-park-ampulu-crm10075 Birisi t10 park, ötekisi led xenon. Sizce bunların bir yararı olur...
  3. T

Xciting 250i çekişi az, güç kaybı var

Arkadaşlar selam, 2011 model Xciting 250i motorum var, normalde youtube videolarında izlediğim kadarıyla motor redlinea girmeden 115-120 yapıyor benim motorum 100-105 görüyor taş çatlasa redlinea girmeden. %10-15 kadar güç kaybım var Bu doğrudan debriyaj ve kayış ile mi alakalı yoksa sübap ayarı...
  4. T

Voltaj düşürücü

Arkadaşlar selam, motoruma led bağlayacağım ama 14 voltta sarj ediyor cihazlar bildiğiniz gibi, 12 voltluk led bağladığımızda ısınma sorunu olabiliyor böyle birkaç tane sis farı yaktım. Araya koyabileceğim bir voltaj regülatörü arıyorum, nasıl bir cihaz almalıyım, nerden alabilirim...
  5. T

Sis farı nasıl bağlanır

Selam arkadaşlar, motoruma aşağıya koyacağım görseldeki gibi bir tane sis farı taktırdım, 1-2 hafta düzgün yandıktan sonra iki far da bozuldu ve aldığım yere gittim yenilerini taktılar. Fakât onlar da 1 ay geçmeden bozuldular. Ben farları yenilemek için 12 walt led aldım karaköy'den yuvarlak...
  6. T

Abus kilit seçimi

Arkadaşlar selam, Abus'un pahalı kilitlerini alabilicek bütçem yok. 500 liralık Abus kilitleri nasıldır ? İnşaat makaslarıyla veya spreylerle kesebilirler mi ? 3000 liralık scooter için yeterli midir acaba ? Görüşleriniz nedir ? Kilitler...

Yeni mesajlar