Arama sonuçlarınız

1. B

fren hidroliği ve su seviyesi

Sevgili dostlarım farklı bir şehirden sıfır pulsar rs200 aldım motor geldi motorda ön fren hidroliği seviyesi görünmüyor ama frenler turuyordu açtım kapağı içi hidrolik doluydu geri taktım acaba dolu olduğu için mi görünmüyor seviye fotografı şu şekilde Ayrıca motorun su seviyesi...
  2. B

Sifir motor başka sehirden plaka

Merhaba arkadaşlar şuanda tatili Ordu'da geciriyorum ama ikametim Trabzon'da sıfır motosiklet aldım sigortacıya işlemler icin gittim sigortacı plakayı ruhsat işlemlerini sadece ikametin oldugu ilden yapabilirsin dedi ama benim bildigim baska sehirdende alinabildigi simdi motorlada yola...
  3. B

Bu da benim eşsiz hondam :)

Kendisi 2012 model Cbr 125R :)
  4. B

CBR 125 5-6 bin devirde sabit gazla gidemiyorum

Selam dostlarım cbr 125r motorumda 5-6 bin devirlerinde sabit hızla yol alamıyorum kararsız şekilde gidiyor deviri yükseltince rahatlıyor yüksek devirde harika gidiyor kalkışlardada sorun yok vites değiştiğim devirdede bir şey yok ama diyelim 2. viteste gidiyorum 5-6 devirde git gel yaşıyor...
  5. B

CBR 125 yağ tapası anahtar

Merhaba arkadaşlar cbr 125r yağ değişimi için yağ tapası hangi anahtar lokma ile açılıyor ve bu motosiklet için hangi anahtarları edinmeliyim elimde 8 12 14 16 anahtar ve yıldız var ama bir kaç lokma vardı elimde denedim hiç biri uymadı hangi numara lokma almalıyım bilen birisi yardımcı olursa...
  6. B

Boş vitesten 1 e atınca öne atılma

Merhaba dostlarım motorum boştayken çalıştırdım ve daha sonra 1.vitese attığım anda biraz öne atılıyor bu normalmidir yoksa debriyaj ayarı ile ilgilimi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  7. B

cbr 125 su seviye degisim

merhaba dostlarım 2012 model cbr 125 aldim motorun su seviyesini nereden kontrol edip su ekleyebilirim yardimci olursaniz mutlu olurum
  8. B

cbr 125 vites pedali sorunu

merhaba arkadaslar bugun motoru kullanirken isiklara yaklastim 4 ten 3 e alayim dedim alamadim motorun vites kolu asagida kaldi bir vites daha kucukltmek icin kolu yukari kaldirip tekrar asagi basmam gerekiyor sorun nerede bu arada motorun vites pedalinda yamukluk var benden onceki sahibi...
  9. B

Cbr 125 stop ampul degisimi

Sevgili dostlarim cbr 125r arka stop ampulu nasıl değişirim yardimci olursanız sevinirim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ---------- pervane gibi vidayi cevirip cikariyoruz sanirim bende sıkışmış cikmayinca zorlamadim kirarim diye.
  10. B

Tvs apache 180 vs pulsar 150

Sevgili dostlarım rtr 180 ile ilgili kullanıcı deneyimi videosu vs bulamadıgım için sizlere soruyorum pulsar 150 alacaktım ama nette rtr 180 görünce aklıma takıldı kullanan gören bilen varsa yardımcı olabilir mi alınabilir motor mu?
  11. B

mondial 2017 HPS125

Diğer dünya fuarlarında 2017 için tanıtılan bu model Türkiye'ye gelir mi sizce https://goo.gl/images/m3DriW...
  12. B

Nexx xr2 ve Bell qualifier cam

iki kasktan birini bugün alacağım bulunduğum sehirde magaza olmadigi icin olandada sadece ls2nin en dandik kaskı oldugu icin internetten almak zorundayım. bu iki kasktan hangisi daha uygundur . İkisinin fiyati aynı. NEXX Xr2 : • 3 bileşimli cam elyaf, karbon ve kevlar - 1350 gr • boyun...
  13. B

Kask kabuk buyuklugu n64 ve bağlantı şekli

Merhaba arkadaşlar bulunduğum şehirde adamakıllı magaza olmadığı için internetten kask aldim nolan n64 kaskin bağlantı kayısı bogazima bıçak gibi dayaniyor bir turlu ayarlayamadim ve kask kocaman dev gibi bedeni medium Sizin bildiğiniz halka seklinde baglantisi olan ve dış kabuk boyutu cok kaba...

Yeni mesajlar