Arama sonuçlarınız

1. görünmezadam

Alarmlı Disk Kilidi Pil Değişimi

Merhaba , yaklaşık 2-3 senedir kullandığım Urban marka disk kilidimin bugün itibariyle pili bitti. Daha önce hiç sökmemiştim , hangi pil lazım diye bir söküp bakayım dedim ancak değişebilecek bir pil görmedim.İnternette bununla ilgili bilgi bulamadığım için foruma yazıyorum , pil değişebiliyor...
  2. görünmezadam

Artçı Tutunma Yeri :(

Merhabalar cbr 125 için artçının oturacağı yere bir file almak istedim hem çantamı almadığım zamanlarda bir şeyler koymak için hem de artçı kaskı için fakat motorda kancaları geçirebileceğim artçı koltuğunun yanındaki demirler yok.İnternette gördüğüm kadarıyla artçı koltuğunun yanına...
  3. görünmezadam

Trafik magandaları - Ne yapmalıydım ?

Merhabalar 20 gün öncesinde cbr 125 imi alıp (ekipmanlarım önceden tamamlanmıştı, bot hariç) içimdeki akıl almaz tutkuyu sonunda dindirebildim ve aranıza bir genç kardeşiniz olarak katıldım :)Vites düşürmeyi, durup kalkmayı,panik freni ve rampayı tam iyice kavradım ve trafikteki yerimi de...
  4. görünmezadam

Hediye Sıkıntısı

Merhabalar ,herkese iyi forumlar. Geçenlerde bir arkadaşımın benden oyuncak motosiklet için yardım istemesi üzerine internette dolanmaya başladıktan sonra aklımda oluşan sorular ve online satış sitelerine olan güvensizlik üzerine bu konuyu açmış bulundum.Kısaca bahsetmek gerekirse aradığımız...
  5. görünmezadam

2.el motosiklet yardımı

Merhaba arkadaşlar ben de motor serüvenine başlamak için birkaç aya cbr 125 r almayı planlıyorum ama 2.el alacağım ve motorun teknik kısmından şimdilik pek anlamadığımdan kazık yeme ihtimalim çok fazla. (hele ki Türkiye gibi bir yerde) İstanbul'da(yaka fark etmez ) bildiğiniz iyi bir usta veya...
  6. görünmezadam

Çanakkale'den Merhaba :)

Merhabalar ,motorum olmadığından uzun zamandır sizleri üye olmadan takip ediyordum ,hala motor sahibi olamadım ama şimdi ailenin bir parçası olmak için burdayım..

Yeni mesajlar