Arama sonuçlarınız

1. G

ASYA GY 200 JANT DEGİŞİMİ

Merhabalar iyi gunler herkese. ASYA 200 Gy motorum var ve arka janti degistirmek istiyorum 18 jant almak istiyorum buna ramzey 200 ün arka janti uyar mi acaba yada farkli bi jant takan var mi yardimci olursaniz sevinirim Şimdiden teşekkürler ...
  2. G

ASYA GY 200 LASTIK ?

Merhabalar asya gy 200 motorumun arka 15 jant ve bu janta göre cross lastik yok arka janti degistirmeyi düşünüyorum. Degiştiren varsa mı acaba kac inc jant almaliyim degistiren arkadaşlar varsa yardimci olursaniz sevinirim
  3. G

Asya gy 200 marş motoru

Asya Gy 200 motoruna zonghan motorunun marş motoru uyarmi veya başka bi motorun parca bulamiyorum.
  4. G

Asya gy 200 e zongshan parcalari uyarmi

Asya gy 200 zongshan parcalari uyarmi hic kullanan var mi?
  5. G

Asya gy 200 Volant

Asya gy 200 volant degisecek büyük ihtimal baska bi motorun volanti uyarmi
  6. G

Asya gy 200 tay tekleme elektrik kesintisi!!!!

Merhabalar Asya gy 200 motorum ilk calisinca gaz yemiyor.biraz calistiktan sonra biraz daha iyi gaz yemeye basliyor. Ve motor giderken acayip tekleme yapiyor bunu neden yapiyor ?
  7. G

Asya gy 200 tay yardimm!!!

Merhaba Asya gy 200 motorum ilk calisinca gaz verince gaz yemiyor biraz isininca yavastan gaz yemeye basliyor. Bide motor da acayip tekleme var bunu neden yapar acaba. Ustaya sorsan elektrik tesisati komple degisecek diyor bi yardimci musunuz.?
  8. G

Asya gy 200 Yedek Parca Yardım ?

merhabalar asya gy 200 motoruma yedek parca nerden bulabılırım kullananlar nerden temin ediyorsunuz acaba ?