Arama sonuçlarınız

1. SONSiyah

Boy ve Motosiklet!

Herkese Merhabalar, Şöyle bir konu açmak istedim. Motosikleti olan ya da öncede olan herkes Boyunu, Motosiklet markasını ve modelini yazsın. Genel olarak olumlu ve olumsuz yönlerini yazsın. Herkes için yararı olacaktır belki de ben başlıyayım Eğer 185 CM ve üzeriyseniz "Mondial 125 MG Sport"...
  2. SONSiyah

Forum üyeleri ve Motosikletleri hk.

Kayıtlı Toplam Üye Sayısı 127.622 Şu anda 1262 kullanıcı online. Kimse mi uzun ve kilolu değil arkadaş. Gerçekten kafalar gidip gidip geliyor. Şimdi bana git bir bayii ye motosiklete otur bak diyenlere sadece oturarak rahat olabilir ama Kullanımda rahat mı ? o önemli adam sana al "abi bir kaç...
  3. SONSiyah

Scooter ile başlamak?

Scooter ile başlamak ne kadar doğru ? Diye kendime sorunca Şöyle düşünüyorum doğru değil gibi tamam Trafikte ön izleme için en iyisi vites yok bas git vites falan yok ama şöyle şimdi aldığın scooter motosikleti 1,5 - 2 Yıl kullandın aldın bir vitesli motosiklet. Şimdi ne olacak yine aynısı...
  4. SONSiyah

HONDA CRF 250 L

HONDA CRF 250 L Kullanıcısı varsa özelden mesaj atabilir mi ? Biraz sohbet etmek isterim :D
  5. SONSiyah

Motosiklet ve Masrafları

Merhabalar, Honda CRF 250 L Gerek boyuma uygun olduğunu düşündüğümden gerekse başlangıç diye seçtiğim bir motosiklet. not : Daha henüz gidip bakmadım ama bakacağım nasıl duruyoruz diye :D %80 Böyle gözükeceğim ama :D Motosikleti 10.000 TL ye aldık diye sayarsak Ekipmanlar içinde 3.000 TL...
  6. SONSiyah

Model kararı verildi!

Gerek yer sıkıntısı olsun (inceliği vs. güzel) gerekse ailemi daha kolay ikna edebilmek olsun (Spor motosiklete sıcak bakmazlar) ve tahminimce İstanbul gibi bir yerde manevrası vs. daha kolay olabilir. Boy : 185 Kilo : 106 Bu ideallere göre bir Cross, Enduro olarak bir motosiklet düşünmeye...
  7. SONSiyah

Motosiklet yer sorunu!!

Merhabalar, Uzun ikna etme çabalarım ile artık motosikleti almaya karar verildi. İlk olarak ekipmanlardan başlayacağım aklımda da 2 Motosiklet tarzı var Honda CBR 250 RR ya da Her hangi bir Cruiser model seçeceğim. Şimdi diyelim Ekipman alındı Motosiklet alındı YER ? Dışarı ya bırak 2...
  8. SONSiyah

Hakkında bilgisi olan

Arkadaşlar Merhabalar, Aşağıda belirteceğim motosikletin youtube üzerinden bir incelemesini göremedim kullananlar ya da bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim :)
  9. SONSiyah

KARARSIZLIK ve ŞANSSIZLIK

KARARSIZLIK ve ŞANSSIZLIK Hep bir isteğim vardı fakat artık bunu hayata geçirmek için çalışmalara başladım 2 Yıl önce aileme söyledim tabi ki KARŞI ÇIKTILAR Daha sonra bir şekilde ikna ettim ve şuan ilk ehliyet dediler. Tamam dedim ehliyetten sonra gerisi gelir elbet Ehliyet aldık Motosiklet...
  10. SONSiyah

Test sürüşü

Motosiklet Test sürüşlerinde ekipmanı kendimiz mi götürüyoruz yoksa onlar veriyorlar mı ? :pr::pr::pr::pr:
  11. SONSiyah

Honda CBR 250

Honda CBR 250 2. El en fazla kaç bin KM ye kadar alınabilir ? Araştırmalara göre En fazla 30.000 de ise alma diyorlar ama markalara göre değişir yine de sormak istedim. İyi forumlar.
  12. SONSiyah

KARARSIZ Ben ve Motosiklet

Bu zamana kadar Cruiser/Chopper olarak sizlerden ya da başkalarından hep bilgi aldım fakat seçenekler arasında Kıyafetlerin parasını falan çıkardığım zaman motosiklet için elimde kalan son para En fazla vereceğim 12.000 TL olarak kalıyor. Şimdi Cruiser/Chopper modellerinden geri adımda durma...
  13. SONSiyah

Başlangıc Scooter

Başlangıç için önereceğiniz Scooter nedir ? Fiyatı maksimum : 5.000 - 6.000 TL Boy : 185 CM Ağırlık : 105 KG Az çok olumlu olumsuz yanlarını sayarsanız sevinirim :D
  14. SONSiyah

Başlangıç için Daelim Daystar 250 seçtim

Başlangıç motoru olarak uzun süredir aklımda bin bir soru var sonunda bir çok tavsiye üzerine karar verdim " Daelim Daystar 250 " Sizin motosiklet hakkında yorumlarınız nelerdir ? Altın Elbiseli Adam Videosunu izledim çok fazla şikayeti yok sadece bir Vites kolunun biraz uzak olmasından...
  15. SONSiyah

Ekipmanlar

Memnun kaldığınız ve Asla almayın dediğiniz ekipmanlar nelerdir ? Kask Mont Eldiven Pantolon Ayakkabı Korumalıklar İyi forumlar :)
  16. SONSiyah

Honda CMX 250 Rebel

Başlangıç motoru olarak karar verdiğim " Honda CMX 250 Rebel " Hakkında bilgileri ve deneyimleri olan paylaşırsa sevinirim :)
  17. SONSiyah

Başlangıç

Herkese Merhabalar, İyi ve Güzel günler dileğiyle... Başlangıç olarak Chopper model ne önerebilirsiniz ? Fiyat olarak bir şey belirtmeyeceğim motosiklete göre araştırma yapacağım. Gösterge paneli (Yakıt gösterge vs.) olursa daha iyi olur. İyi forumlar.
  18. SONSiyah

Merhabalar Yeniyim :)

Herkese Merhabalar, Umarım iyisinizdir. Hem tanışma hemde bilgi için buradayım Chopper sevdalısıyım normal sportlara ısınamadım açıkçası zevkler ve renkler tartışılmaz her neyse Bir kaç sorum olacak öncelikle cevaplarsanız sevinirim 1.) Yeni Motosiklet için ne önerirsiniz ? 1.) a.) Aklımda...

Yeni mesajlar