Arama sonuçlarınız

1. J

Kask aliyorum yardim

Kafami ölçtüm 58-60 cm arasi cikiyor tam net degil cetvel ile ip kesip ölçtüm. 60 dan fazla degildir, 56'dan kucuk degildir. Kask satan yere gittim xxl beden ls2 bile olmadi, olmadi derken yanaklarimi sikti gecer diyorlar. Small bedeni kafama girmedi zaten. Kafam ustten buyuk sanirim o yuzden...
  2. J

Pulsar, yeni motor ve bir kac soru

Merhaba arkadaslar bir kac soru birden sormak istiyorum ayri konu acmayayim. 1) Bugun artçım ile eve dönerken gazi 2. Viteste kökledim ama teklemeye basladi motor hemen eve gidip artcimi indirdikten sonra tek basima denedim yine gazi kokleyince belli bi hizdan sonra tekledi tekrar acildi...
  3. J

Motoru kaldirima koydum yolun ortasina koymuslar

Arkadaslar kaldirim dedigimde oyle kucuk biyer degil kamyon bile sigar kos koca kaldirim, yan yana 20 insan gecer. Pastaneye gidecektim bos yer bulamadim kaldirima koydum baklava alip cikacaktim isim maksimum 2 dakika surecekti arkadan biri bilader hoop diye seslendi, ne oldu dedim buraya...
  4. J

Bajaj pulsar servis bakimi yapmazlarsa?

Merhaba arkadaslar motorumun servis bakimi geldi servise goturdum fakat bizim servis sadece pulsara degil celik, kanuni gibi motorlarada bakiyor kucuk biryer haliyle insan guvenemiyor. Burda ki usta benden 100 lira istedi 1.5 litre yag degisecek, zincirlerin bakkmi flaan yapilacak dedi ilk bakim...

Yeni mesajlar