Arama sonuçlarınız

1. V

Kaza Sonrası İfade için Karakola Çağırılıyorum ( Asker Kaçağıyım )

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 45 gün önce yol çalışması dolayısıyla kaza yaptım ve sağ bacağım kırıldı.Bugün hastanede alçıyı aldılar hastane raporunu alıp karakola gittim, abimle beraber gittiğim için orda ki görevli benim dışarda beklememi söyledi.Abime " gözaltısı var, yarın sabah 9 da getir...
  2. V

Kırık Bacak Geçmeyen Günler

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce belediye çalışması yüzünden sahilyolu üzerinde 90 KM hızla uzun bir çukura düştüm.Bayağı bi sürüklendim çok şükür ki sağ bacağımda ki 2.5cm'lik kırıkla atlattım ilk kazamı. 4-6 Hafta bu şekilde kalacakmış alçı. 1 haftadır alçıyla yaşamak gerçekten çok...
  3. V

Vespa LX125 & Vespa Primavera 150cc

Merhaba arkadaşlar, bu iki model arasına takılı kaldım fiyat farkı ortalama 1000 - 1500 TL oynuyor. Şimdi bir tane lx125 buldum 10.000 TL bayağı temiz KM'si felanda iyi, 11.500 civarı da bir tane primavera 150cc buldum. İstanbul'da yaşıyorum çok fazla E5'e çıkmıyorum ama mutlaka birgün çıkmam...
  4. V

Vespa Primavera Düşünüyorum Ama ?

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni kayıt oldum.İstanbul'da yaşıyorum.Evden iş yeri 4 KM kadar, bu mesafeyi bir süredir elektrikli motor ile yapıyorum ama o da bi yere kadar, şarja tak priz bul sıkıntı oldu iyice :) Yaklaşık 1600KM deneyimim var, E5'e hiç çıkmadım. Vespa Primavera 150CC satın...

Yeni mesajlar