Arama sonuçlarınız

1. Newsted

Mersindeki Motorcu Arkadaşlar !

Yardımınız lazım.Mersinden ikinci el bir motor almayı planlıyorum.Öğrenci olduğumu da göz önüne alarak ''şurada şu usta vardır motordan iyi anlar kontrol eder sıkıntısı var mı bakar'' diyebileceğiniz bir usta var mıdır.Ücret olarak da beni sıkıntıya sokmazsa çok sevinirim.Ucu ucuna...
  2. Newsted

Olaylı Ehliyet Sınavı

Merhaba arkadaşlar bugün öğle saatlerinde ehliyet sınavına girdim ve sınavı sorunsuz bir şekilde verdim.Fakat benim sıram gelene kadar bir takım talihsiz olaylar yaşandı bunu da sizlerle paylaşmak istedim.Sınavım 11.40 saatindeydi benden önce bir bayan arkadaşın sınavı vardı.Parkurda pek güven...
  3. Newsted

Sürücü Kursunun Sorumsuzluğu

Merhaba arkadaşlar.Konuyu buraya açmak doğru muydu emin değilim fakat işin içinde motoru yatırmak ve şu anda sahip olduğum diz yaralanmaları olduğu için buraya açıyorum.Bugün teorik sınav sonrası ilk motosiklet sürüş eğitimlerimi aldım ve yeni eve gelmiş sayılırım.Dün kursu arayıp ekipmanımın...
  4. Newsted

Merhaba Motor Tutkunları!

Uzun süredir siteyi üye olmadan takip ediyordum fakat a2 ehliyete yazılıp motorum konusunda da bir karara varınca sizlerin arasına katılmam gerektiğini hissederek geçen günlerde üye oldum.Ehliyeti alir almaz bir kuba superlight 200 almayı düşünüyorum profilime de şimdiden yazdım.Ankara da...

Yeni mesajlar