Arama sonuçlarınız

1. C

Sym fiddle 2 ile 600 km uzun yol yapılır mı?

Sym fiddle 2 .20.000 km de kayışı yeni değişti yağı 20-40 sizce 600 km yi devirirmiyim? Max 100 ü görüyor ama sıkıştırınca .şişme yaparmı ? Seramik silindir diyolar. Birde gelibolu tarafından gitmeyi düşünüyorum daha tehlikesiz olur gibime geldi . Yalova üzerinden mi gitmeliyim ? Yarın yola...
  2. C

Supermoto'ya çevirmek

Arkadaşlarım bundan sonraki insanlara vede bana faydalı olsun diye bir soru soracağim . bütçem belirli 5-7 bandında. Safkan supermotoya paramın yetmediği için Ya Küba Blackcat alıp Supermotoya çevireceğim Yada Yuki izci gy250 alıp super motoya çevireceğim Ama aklımda bir soru var. :sunny...
  3. C

KubaBlackcat mi ? Yoksa Mondial Mr vulture 150 mi ?

Evet ,Arkadaşlar İlk motorum olacağı için işe git gel yapıcam asfaltta sürücem bütçem dar apey gördüğünüz gibi. İşe gitgel yapıcam sadece yani başka kullanmıyacağım denebilir. Kuba black catın vites aralıkları çok darmış yani sürekli vites değiştirmem gerekecek Mr Vulture 150 nin görünümü hoşuma...
  4. C

125 lik Cross motorların ömrü kaç km dir sizce ?

Siz kaç bin kilometreyi gördünüz en çok ? Yada ortalama ne kadar ömrü vardır bir 4 zamanlı yeni nesil Cross - enduro tarzı 125 cc lik makinaların mesela Yamaha wr 125 x yada wr 125 r (supermotor) almayı dusunuyorumda 2. el bir tane En fazla kaç bin kilometre yapar ömrü bitmeden merak ediyorum...
  5. C

mondial xtreme 150 yi supermotoya çeviren varmı ?

böyle birşey dusunuyorum xtreme 150 yada 200 ü alıp super moto yapıcam sadece jant vede lastiklerini değiştirdiğim de olur mu merak ediyorum. deneyen varmı ?
  6. C

Çok kararsızım İnanılmaz .. Yardım

Arkadaşlar bütçem kısıtlı vede işe gidip gelmek için bana Görüntüsü güzel olan Motor lazım , Ara sırada hafta sonları falan Taksime de inebilirim (50 km). Az yakan Motor lazım vede Karizması olan 2 motor arasında kaldım ( Boy 1.81 - kilo 68 ) Mt 125 mi almalıyım ? Son hızı 130 falan kamyon...

Yeni mesajlar