Arama sonuçlarınız

1. A

Üyelik alamama sorunu

Arkadaşım icin forum üyeliği almaya calisirken güvenlik sorusu yani captcha kabul etmiyor yanlis yazmiyoruz dünden beri uğrasiyoruz lutfen admin arkadaslar sorun nedir
  2. A

Tech90 Pantolon

Arkadaşlar tech90 new pirate kevlar pantolonu kullanan varmı? İnternette bu markanın diğer pantolonlarının detaylı resimleri var ama bu modelin sadece tek resmi var, alma konusunda karar veremiyorum.
  3. A

2. Çivide girdi hayırlı olsun

Arkadaşlar dün lastiğime çivi girmişti ardından fitil attırdım ama yinede hava kaçırıyor. Herneyse bugünde lastiği kontrol ettiğimde yine bir çivinin girdiğini farkettim :/ Üstelik motoru sadece asfaltta kullanıyorum, bendeki de şans işte. Bu şekilde kullanmayı düşünüyorum gittiği yere kadar...
  4. A

Lastiğe Çivi girdi acil lütfen

Arkadaşlar bugün 100km yaptıktan sonra arkadan tak tuk sesler gelmeye başladı indim baktım lastiğe çivi girmiş :/ Hemen resmi ekliyorum http://hizliresim.com/gXORZ2 Çıkarırsam havası inermi? Hemen servise gitmelimiyim
  5. A

İsim ve Kan grubu yazısı

Arkadaşlar Antalya'da motorun yan tarafa isim ve kan grubu yapan yer varmı? İnternette araştırdım ama bulamadım

Yeni mesajlar