Arama sonuçlarınız

1. I

merhaba arkadaşalar muayenede neler gerekli

merhaba arkadaşlar motorsiklet muayenesinde ehliyet isteniyormu
  2. I

merhaba arkadaşalar muayenede neler gerekli

merhaba arkadaşlar scooter motorumun muayene gününe az kaldı bir sorum olucaktı benim ehliyetim yok daha almadım muayene sırasında veznede ruhsatı verirken ehliyet isteniyormu acaba bir bilgisi olan varmı
  3. I

motor stop ederken gelen tok diye bir ses

arakdaşlar bir sorunum var 125 cc scooter ramzey motor stop ederken tok diye bir ses geliyor bazen cok bazen as tık diye bir ses oluyor ısınınca ses gelmiyor sebebini bilen varmı sanki piston çarpması gibi motorun gidişinde hiç bir sıkıntı yok calışmada sorun yok sadece stop ederken motordan...
  4. I

eksoz saplama sorunu

merhaba arkadaşlar benim sorunum eksozu bayamak için söktüm bu arada 125 cc scooter var yerine takarken saplamalardan biri elimde kaldı ama kırılma yok saplama yeri kırıldı ne yapmam lazımşimdlik sun-fix ile doldurup içine saplamayı koydum tutuyor ama tam sıkmadım için eksoz çok ses yapıyor ne...
  5. I

merhaba arakdaşlar yardım edermisiniz ne yapmam lazım

benim sorunum kısaca sizleri sıkmadan şöyle eksozu sökmüştüm bu arada scooter motorsikletim sonra eksozu bayadım yerine takmak için başladıgımda takım işlemine eksoz saplamaarından birisi elimde kaldı ama kırılma degil yuvası boşalmış ve yandan kırılmış şimdi vida saplama tutmuyor ne yapmam...
  6. I

MERHABA ARKADAŞLAR YARDIM EDERMİSNİZ

İYİ GECELER İYİ GÜNLER BENİM BİR SORUNUM VAR GECEN GÜN SCOOTERIMIN EKSOZUNU CIKARDIM BOYADIM GERİ TAKARKEN MOTOR KISMINDAKİ SAPLAMALRDAN BİRİ BOŞALDI BAKTIMKİ SAPLAMA SAGLAM AMA YERİ CATMALIŞ BUGÜN BAKTIM ORASI TAMAMEN PARCALANMIŞ BENDE SUN FİX ALDIM VE ŞİMDİ ÖYLE SÜRÜYORUM BİR SIKINTI YOK AMA...
  7. I

yeni ön varyatör taktım motor hızlı ama km saati 50 den yukarı cıkmıyor

yeni ön varyatör taktım motor hızlı ama km saati 50 den yukarı cıkmıyor devir saatide 7000 lerde neden acaba ben bir hatamı yaptım parcayı netten sipariş verdim ramzey için orjinal misketler aynı agırlıkta eskiden azıcık süratle km saati hareket ederdi şimdi bas bas bagrıgıryor ama üsrat 60 km...
  8. I

arkadaşlar yardım edermisiniz elektrik bilgisi olan (ACİL)

arkadaşlar regulatörüm bozuldu bende yeni bir regülatör aldım ama kablo renkleri ve yerleri farklı kaboloları rengine göre baglasam olurmu nasıl yapıcam bilmiyorum orjinal kablo rengim SİYAH,KIRMIZI,SARI,BEYAZ,YEŞİL ...yeni aldıgım ise YEŞİL ,SARI,KIRMIZI,PEMBE,SİYAH ...tek renk farklılıgı...
  9. I

12volt 7 amper olan bir motorsiklete 12 volt 9 amper olan akü koyulursa ne olur

12volt 7 amper olan bir motorsiklete 12 volt 9 amper olan akü koyulursa ne olur
  10. I

akü çabuk bitiyor (YARDIM )

S.A Herkeze arkadaşlar benim bir sorunum var oda akümün cabuk bitmesi şarj ediyorum ama sabaha kadar bitiyor galiba sabah marşa bastıgımda calışmaya calışıyor ama ikinci ve üçüncü denemende akü tamamen bitiyor bende ayak marjı ile çalıştırıyorum motoru 10,15 dakka çalıştıktan sonra kapatıp...
  11. I

scooter motorumda arka teker ileri geri boşluk var (yardım )

bu gün baya gezdim hiç bir sorun yok motorumda eve geldim tekerlegi dönderiyim dedim bir sıkıntı varmı diye saga sola hiç bir boşluk yok ama ileri geri boşluk var tekerde dönünce yok oluyor acaba sebebini bilen varmı yardım edermisiniz birde 90 numara yag koydum bir ay önce tekerlegin dönmesi...
  12. I

ramzey 125 starl 2015 model acil yardım

motorum bu zamana kadar hiç bir arızası olmadı taki yolda adamın biri görünce resmen nazarı deydi çünkü ben temiz bakarım birde bu benim ilk sıfır motorum arızayı kısaca anlatıyım lütfen yardım edin motoruma bindim işden eve geliyorum bir anda devir saati 4000 ile 7000 arası sürekli gaz verdikce...

Yeni mesajlar