Arama sonuçlarınız

1. S

Vizor açık gitmek zararlı mı?

Herkese merhaba. Vizor açık şekilde gitmenin zararları var mı. Tecrubelerinizu merak ettim. Bana bir defa taş geldi. ikinci bir sorum ise gözyaşı. Vizoru açik kullandığımda gözlerimde yaşarma oluyor. bu durumun saglık açısından ne tür zararları var? Bilgili arkadaşlar söylerse sevinirim.
  2. S

Arai kask parçası

Merhaba, resimdeki Arai kaskın yan parçasını nereden bulabilirim. Ortalama ne kadar bir maliyettir.
  3. S

YAMAHA TENERE 660

Sayın TENERE kullanıcıları arkadaşlar; Bir çok motorun zinyon adet inceleme, izlenim, test vs. videosu var. Fakat siz neden çekmiyorsunuz. Ya da ben mi bulamıyorum. Şu uzun yolları gezmeyi bir kenara bırakıp güzel bir inceleme, izlenim, test vb. videolar çekerseniz sevinirim. Saygılar...
  4. S

Bir Tuhaflık Var, Üşümüyorum :)

Herkese merhaba. Bütün kışı, yoğun kar yağışı hariç motorla sağa sola gidip gelerek geçirdim. Her gün Fatih ten Sefaköy e mesela... Fakat motorda bir tek parmaklarım üşüyor. Fakat içliksiz dahi fazla üşümüyorum. İndiğimde, biraz yürüyünce bir üşüme alıyor. Sanki az once 150 ile E-5 den giden ben...
  5. S

Soru - Yorumm (benzincilerde var mı?)

Herkese merhaba; Zincir temizlemek için gereken temizleyici ve yağı benzincilerde bulunuyor mu?
  6. S

Farklı İl' den motosiklet almak

Arkadaşlar Merhaba, Farklı bir il' den sıfır motosiklet almak için aşamalar nedir? Bildiğim kadarıyla sigortayı yapmadan motoru teslim etmiyorlar. Aşama Aşama tecrübe etmiş olan varsa bilgi verebilir mi?
  7. S

CBR 125R kıtlığı :)

Birçok honda bayii ni aradım fakat kimse de cbr 125r yok. Bir tanesi "Bize üç aydır gelmiyor kardeşim!" dedi. Şimdi İstanbul dışından almanın yollarını mı aramalıyım(BU YOL HAKKINDA BİLGİYE AÇIĞIM) ya da beklemeli miyim? Ki sorduğum da henüz belli değil biz sizi ararız dediler fakat askari 15...

Yeni mesajlar