Arama sonuçlarınız

1. K

Honda motosiklet avantaj mıdır?

Merhaba arkadaşlar Africa twin 2021 adventure sahibiyim 36000 km de arka rulman ve bilyanın değişmesi gerekti Ancak Türkiye’de parça olmadığı için yurtdışı sipariş verildi, 6 haftada ancak geldi. Sürekli kullandığımdan bu süre içinde motosiklet kiraladım Ayrıca serviste başka bir Afrika sahibi...
  2. K

Bluetooth kulaklığı tavsiyesi

Arkadaşlar Merhaba Sonunda motoruma kavuştum Afrika twin Adv Sport L2 DCT aldım. Bi hayırlı olsun alırım. Bluetooth kulaklık tavsiyesi rica ediyorum Huwai kulaklık ile gürültü nedeniyle telefon görüşmelerini hiç anlamıyorum Çok Kaliteli sorunsuz bir Bluetooth kulaklığı tavsiyesi rica ediyorum...
  3. K

Adventure motosiklet tavsiye

Şehir içi ve otobanı günlük aktif olarak kullanıyorum Günlük toplam 60 km yol yapıyorum. Arazı yapmıyorum. Bana uygun olan şu 3 modelden hangisini önerirsiniz. 1. Africa Twin Adventure sports DCT,2. Triumph Tiger 900 GT 3. Ducati multistrada 950S. Africa Twin DCT olduğu için tercihlerim...
  4. K

Ne farkı kaldı Yamaha sahibi olmanın

Yamaha Tricity sahibiyim. Ön süspansiyon keçeleri değişmesi gerekiyormuş, servis yurtdışı parça dedi, Türkiye stoklarında yokmuş 6 hafta dediler. Motorda krank mili değişmesi gerekir dediler O da yurtdışı, 6 haftaya gelecek. Bu arada motor serviste yatacak. Eeee ne anlamı kaldı Yamaha sahibi...
  5. K

Afrika Twin Sportadventure

Bakıyorum da bütün yorumcular Afrika twin adventure öve öve bitiremiyorlar. Sizce off road düşünmeyen kişilere de uygunmudur? Şehir içi özellikle DCT li olan ve şehir dışı her işi yapar diyorlar. Hatta bir yorumcu Avrupalı rakiplerini tokat manyağı yapar diyor. Ne dersiniz?
  6. K

Orta segment adventure motosiklet hangisi?

Orta segment premium adventure motosikletler: KTM Adventure 890, Triumph Tiger 900 GT, Ducati Multistrata 900 BMW F750GS, Yamaha 900 Tracer. Hepsi de güzel motorlar. En uygun fiyatlısı Triumph sonra Ducati görünüyor. Yol odaklı olan, offroad gerekli değil, %60 şehir içi %40 otoban. Öneriniz...
  7. K

Honda NC 750x vs Triumph Tiger 850 sports fiyat benzer, kalite?

Merhaba arkadaşlar. Bu iki motorun fiyatı çok yakın. Honda DCT li 103000 Triump Tiger 850 sports 112000. Anlayan var mı? Kaliteleri benzer mi? Yoksa Honda anlaşılmayan sebeple pahalı mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. K

Motosiklet tavsiyesi rica ediyorum

Merhaba arkadaşlar 10 yıldır motosiklet kullanıyorum. Scooter 150 cc 1200 cc Farklı motorlar kullandım. Motosikleti günlük işe gitme aracı olarak kullanıyorum. Günlük 60 km yol yapıyorum yarısı şehir içi yarısı çevre yolu. Ayda bir Ayvalık’a gidiyorum. Görünüşlerini de sevdiğim için neo retro...
  9. K

Ne tür ve model motosiklet almalıyım?

Merhaba arkadaşlar Siteye yeni üye oldum. Ismim kıvanç şerefhanoğlu, uzman hekimim. 7-8 yıldır motosiklet kullanıyorum, yamaha majesty 400 kullandıktan sonra şimdi hero thriller 150 cc kullanıyorum, 30000 km tecrübem oldu. Motorumu değiştireceğim ama hangi tür veya modele karar veremedim...