Arama sonuçlarınız

1. F

Motorum el marşı ile çalışmıyor?

Motorum kuba razore motoru elden çalıştırmaya kalktığımda tır tır tır yapıyor bazen çalışıyor ama genelde çalışmıyor sebebi nedir?
  2. F

Parça bulamıyorum?

Kuba razore motorum var eski adıyla xcg bi kaza sonucu motorun far, far çerçevesi, yan çerceve, ön çamurluk lazım ama koca Bursa'da bulamıyorum. Bulabileceğim yer var mı?
  3. F

Motorumun arka tarafı?

Selamın aleyküm motor yolda giderken arka taraf sallıyor sebebi nedir?
  4. F

Üst tabla bilyası bulamıyorum?

Kuba razore motorum var eski adıyla xcg motorumun yolda giderken 2 tane üst tabla bilyası düştü Bursada oturanlar bilir burda sevinç diye parça satan yer var oraya gittim yok dedi bursada nerede bulabilirim yardımcı olur musunuz?
  5. F

Motoru nereye yaptırabilirim?

İyi akşamlar arkadaşlar ben bırsadayım motorum kuba razore 1 ay önce kaza yaptım ve bu hafta yaptırmaya karar verdim acaba nereye yaptırabilirim ?
  6. F

Kaza yaptım

Merhabalar cuma akşamı kavşakta motorumla önüme aracın fırlamasıyla kaza yaptım şimdi motorumda bikaç masraf var onları sayayım vites kolu yamuk arka fren pedalı yamuk orta sehpa yan sehpa ve ayak pegleri yamuk ön far kırık bunları kaça yaptırırım sizce bu arada motorum kuba razore
  7. F

Motorun selesi açılmıyor

Motorun selesi önceden açılıyordu artık açamıyorum sebebi nedir
  8. F

Motor yağı

Motor yağını bn değiştircem ne kadar yağ koymam lazım
  9. F

Motordaki sıkıntılar

Motorun orta sehpa yamuk sol normalden daha aşağıda sürtüyor bide motorla giderken gaz açıp kapattığımda tak diye bi ses geliyor sebebi nedir bide arka fren balatam bitik kaça yaparlar
  10. F

Motordaki sorunlar

Selamın aleyküm arkadaşlar baiımdan geçen olayı ve sorunları anlatmak istiyorum sizde bana yardımcı olmanızı istiyorum Bugün arkadaşla otururken parkta böyle racing motorcular falan toplanma yeri oraya gittik arkamızdan yunuslar geldi ehliyet ruhsat falan gösterdik motorları bağlayacaklardı...
  11. F

Motosikletin amortisör ve arka freni

Merhaba motorda yeniyim kendimi 1.5 ay önce kuba razore 100 alfım sıfır şekilde şuan 1700 km de arka amortisörler ötmeye başladı makine yağı sür dediler nereye sürmem lazım bide arka fren kamyon freni gibi bastıkça basıyorsun en aşağıya kadar bide arka frene basınca da ötüyor iyice ona da...
  12. F

Motordan tak diye ses geliyor

Motordan kalkarken ve vites değiştirince debriyajı bırakıyorum tak diye ses geliyor ve giderken gaz verincede aynısı oluyor sebebi nedir acaba
  13. F

Sele açılmıyor

Önceden anahtarı çevirdim mi açılıyordu hemen şimdi zorlanıyor acaba neden?
  14. F

500km bakımı

İlk 500 km bakımı ücretli mi?
  15. F

Amortisörlerim ötüyor

Amortisörlerim ötüyor yolda rahatsız ediyor nasıl geçer
  16. F

Satılık Kuba Razore 100cc

Kuba Razore 100cc motorumu satıyorum motorumu neredeyse 1 ay önce çıkardım bayiden ihtiyaçtan satılık
  17. F

Motor gaz yemiyor yardım

Sıfır almış olduğum kuba razore 100 motorum bazen gaz yemiyor sebebi nedir?
  18. F

Kuba razore 100 cc

Merhaba arkadaşlar ben 0km Kuba razore 100 cc motor aldım turuncu renk şimdi bu motorda nelere dikkat edip özen göstermem lazım bide rodaj süresince neler yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni mesajlar