Arama sonuçlarınız

1. 3

Yağmur-Havalandirma-Kask ilişkisi

Merhaba arkadaşlar, Kasklarimizin havalandirmalarindan veya gunes vizorunu acan dugmeden yagmur suyu girer mi? Girerse kaskin koruyucu ic malzemesine zarar verir mi? Kaskin ici islanirsa ne yapmali? Bazi kasklarin havalandirmalari acilir kapanir ozellikte degil. Bu konuda sikinti yasayan var...
  2. 3

PCX 125 2016 aksesuarlı 9500 km

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-pcx-125-2016-aksesuarli-9500km-472382781/detay Marka: Honda Model: PCX 125 KM: 9500 Renk: Bordo Fiyat: 8700 TL Açıklama: Kazasız, değişensiz, servis bakımlı, çizikli. İl/İlçe: İstanbul / Üsküdar
  3. 3

Kask altından giren rüzgar

Arkadaşlar motosiklet kullanmaya başlayalı yaklaşık iki ay oluyor. Ls2 rookie ff352 kapalı kask kullanıyorum. İki havalandırma deliği de kapalı durumda.Boyunluk kullanıyorum. Çeneden giren rüzgar gozlerımı kurutuyor. Kaskın (ön-alt) çene bölümünden giren rüzgarı nasıl engellerim?
  4. 3

HONDA PCX İÇİN LASTİK MARKALARI VE MODELLERİ SEÇİMİ

Arkadaşlar pcx125 2016 motorumu yeni aldım tam manasıyla bir acemiyim. İstanbul içi gunde 20 km kullanıyorum ve yagmurda da kullanmayı planlıyorum. Lastik almayı dusunuyorum. 1)Michelin city gripi herkes onerıyor. 2)michelin city grip winter diye bir model gordum fakat 90/90 ve 100/90 olanını...