Arama sonuçlarınız

1. deadqool

Motorum çok çok çok geç hızlanıyor neden olabilir ?

2005 Model yamaha xt 125 r motorum var Çalıştırdığımda gaza tamamen abansam bile 1 ile gidiyor hatta ittirmek zorunda bile kalıyorum en az 5 10 dakika böyle tur atmaya çalıştıktan sonra ise 10 15km anca çıkıyor ama sonra yola çıkıp hızlanınca vitesleri atınca normal gidiyor. Işıklarda durduğumda...
  2. deadqool

yeni bir crf 250 rally mi yoksa xt 660z tenere mi mantıklı ?

Merhaba XT 125 R motorum var ve eski geliyor artık 2005 model, satıp değiştirmek istiyorum crf 250 rally ve xt660z tenere arasında düşünüyorum ikisi de ikinci el 100k 150k arası fiyatlarda var. Ya da herşeyi geçtim bu dönemde motor alınmaz mı diyorsunuz ki hemen alamam zaten 3 5 aya ancak. crf...
  3. deadqool

Uzun zamandır otoparkta yatan motorumu nasıl satarım ?

Rica ediyorum yardım edecek birisi var mı yamaha xt 125 r motorum var ve uzun süredir otoparkta. En yakın arkadaşım vefat ettiği için motordan soğumuştum ama çok zaman geçti ve artık satmam gerekiyor çünkü otopark parası ödüyorum boşuna ve satmak için muayne yaptırmam gerekiyor muayne için...
  4. deadqool

CRF 250 L , RX3İ EVO , DAYSTAR 250 Bu üçünün arasında kaldım ?

Benim motorum xt125 r ve 2005 model yani baya eski geçen sargısı bozuldu 4 ay gelmesini bekledim yurt dışından yeni bir motor almak istiyorum 10 bin 15 bin arası en çok crf 250 l düşünüyorum ama diğer ikisi de cezbediyor rx3i evo uzun yol için uygun olduğunu düşünüyorum ama güvenemiyorum daelim...
  5. deadqool

XT 125 R (2005) STATÖR - SARGI NEREDEN BULURUM

İYİ GÜNLER XT 125 R İÇİN SARGI ARIYORUM BULAMIYORUM NEREDEN BULABİLİRİM
  6. deadqool

cfmoto 150 nk nasıl bir motor

iyi akşamlar arkadaşlar iyi bayramlar benim arkadaşım cfmoto 150 nk sıfır almak istiyor 1 ay içinde sizce nasıl bir motor ben bilmediğim için sizlere soriym dedim varmı kullanan bilen yada o civar farklı birşey önerebilir misiniz
  7. deadqool

Motor parçaları fiyatları

Selam arkadaşlar kesin yine troll yicem sadece mesaj yazmak için yazanlar çılacak ama rica ediyorum ciddi bişey sorcam yeniyim bilmiyorum bi yardım edin şimdi benim motora ayna taktırmam gerek ve ayaklığın bitanesini yaptırmam lazm bu tarz şeylerin fiyatlarını kaba saba birisi bi yazsa bende ay...
  8. deadqool

Motorunuzun ismi ne

Merhaba merak ettim motoruna isim veren varmı örnegin 'senin motor laf dinlemiyo pokemondaki charizard gibi ::lac:: ' dedi bugün bir arkadaş bende ismi öyle olsun dedim isim koyan varmı başka
  9. deadqool

Trafikten Korkuyorum

Arkadaşlar selamlar yeni motor aldım ve öğreniyorum çok az trafige çıkmaya başladım ama bir yandan çok zevkli bi yandan korkutucu geliyor bunu üstümden nasıl atabilirim otoparktan çıkarkenki yokuş dağ gibi geliyor örnegin bide yagmurda düşmüştüm dizim sıyrıldı şimdi yolda su görünce titredim...
  10. deadqool

Hayalimi gerçekleştirdim

Kafadan bir 10 15 senedir cross motor gördügümde eriyen bir insanım hep videolarını filmlerini oyunlarını takip ettim ama niyeyse hiç gidipte alıp binim diye düşünmemiştim sonra nasıl olduysa almaya karar verdim başladım aramaya 3 ay arayıp bu motoru buldum xt 125 r (negatif yorumları...
  11. deadqool

1. viteste durdugumda stop ediyor

beyler motorum 1. viteste giderken debriyajı sıkıp ön fren yapıyorum motor duruyor çalışırken ama bi 30 sn sonra stop ediyor bu dediklerim 10km falan hızda giderken durdugumda oluyo yeniyim diye yanlışmı yapıyorum yoksa ateşlemeyimi kesiyo yada başka bi durummu vardır anlamadım
  12. deadqool

Yeni bir motorcu doğuyor

Herkese merhaba aslında forumu 2-3 aydır takip ediyorum ama yeni üye oldum çünkü bir kaç saat sonra gidip 2.el bi xt 125 r alcam (biliyorum 10 senelik motor ve yedek parça problemleri oluyormuş) ama pekte umrumda değil çünkü başlangıç iiçin güzel bi motor olduğunu düşünüyorum ve birazda uğraşmak...