Arama sonuçlarınız

1. E

ÇALINTI PULSAR NS 200 SİYAH

Sabaha karşı 5:34 de arkadaşıma ait emanet motosiklet 4 levent oto sanayi seçilmiş sokaktan iş yerimin önünden çalınmıştır. Motorda komple kırmızı cant şeritleri ve sağ sol yanlarda büyük beyaz NS 200 sticker lar vardı aynalarda pulsar yazıları vardı, ön tur camı üst kenardan kırıktı. Motor...
  2. E

ÇALINTI MOTOR VE SAHTE PLAKA

Öncelikle selam. 29-08-2018 akşamı üzerime kayıtlı motorların mtv lerini kontrol ederken, plakama yazılan 1110.00 tl cezayı görmemle şok oldum, ceza 28-08-2018 akşam 19:30 da sakarya da yazılmş, ceza maddesi 91,39/2 yetersiz ehliyet ve olmayan trafik sigortası. Sabah ilk iş sakar ya emniyetini...
  3. E

ÇALINTI MOTOR,BENZİN VE AKÜ

20/06/2018 tarihi gece 24:10 da 40 tl benzin aldığım motoru evimin önüne park ettim, sabah işe gitmek için motorumun başına gittim ve ısınması için çalıştırdım, bir kaç dakika sonra stop etti (karbüratör deki benzin bitti) musluk mu kapalı diye bakınırken benzin hortumunun kesildiğini fark...
  4. E

Kaza yaptım sizce sonuç ne olur ?.

Sabah 9 civarı yoğun dur kalk trafik nedeni ile emniyet şeridinden sürüyordum, yol ayrımına yaklaşırken emniyet şeridindeki minibüs yola girmeye çalıştı, bu esnada arkadaki araç uzun uzun kornaya basarak minibüse tepki gösterdi, iki aracın arasında kalmamak için yol ayrımına gelince kendimi sola...
  5. E

99 MODEL HONDA 600F FİYAT BELİRLEME

Arkadaşlar tanıdık tamirci de bir tane 99 model 600 f var, bu motor komple bakım görmüş ve motor bloğun da ki birçok parçası yenilenmiş, motoru dikran usta rektefe yapmış motor çalışır durumda X şahısa satış yapılmış, alan şahıs rodaj süresinde agresif kullanmış, bolca yarım debriyaj ve kesicili...
  6. E

KIRMIZI IŞIK İHLALİ !..

1 saat önce kırmızı yandığı halde yola fırlayan öküz oğlu öküz, beni görünce yolun ortasında durdu, hızım 50 ve duramayacağımı anlayıp panik fren yaparak, gözüme en yakın aracın ön tarafına doğru kurtarma hamlesi yaptım, tam durdum derken öküz oğlu öküz gaza basarak ön tekerime vurarak yolun...
  7. E

Şahit olduğum kazanın aynısı başıma geldi

Bundan 1 ay önce berber de sıra beklerken, cadde trafiğini izliyordum, yol tek yön sola dönüş ve hafif rampalı Transporter, kapalı kasa kamyonet, motosiklet ve toplu taşıma minibüsü sırası ile sola döndüler,tam bu sırada transporter durdu ve bagajı boşaltmak istedi, arkasındaki kapalı kasa...
  8. E

Herkese selam

Herkese selam,adım Erhan özel bir firmada montaj ve dolum makineleri tasarım ve imalatı yapıyorum, makine mühendisiyim. 2005 yılında Kızım dünyaya gelince bırakmış olduğum motor sevdama, şimdi kızım ada aşılamak için tekrar başlıyorum. 301 MZ ETZ ile küllenen motor sevdamı, HYOSUNG GT 250 R ile...

Yeni mesajlar