Arama sonuçlarınız

1. M

Tamir sonrası

Merhaba benim cbr 250 motorum krank kitledi bende bunu yaptırdım fakat bu yapıldıktan sonra vites geçişleri zor oluyor sebebi nedir usta kötü bi motor yağı koymuş sorduğumda,sebebi o mudur bide benim buna rodaj yapmam gerek midir ne yapmam lazım.(motosikleti yapılalı 1 gün oldu)
  2. M

Trafik Sigortası

Merhaba ben cbr125 motoruma sigorta yaptıcağım alalı 15 gün oldu bugün yaptırmak zorundayım sanırım sizce en uygun sigorta şirketi hangisi ptt ve ziraat interneten teklif vermiyor bana sizce nerden almalıyım. Not:Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
  3. M

Motordan gelen ses ?

Motorla giderken 7 bin devire geldiğimde bi acaip ses geliyor boşta bile sonra kesiliyor her viteste bu ses var ne yapmam lazım sadece 7 bin devirde yapıyor önceden yoktu ne yapmam gerek motor cbr 125.
  4. M

Kendiliğinden vites boşa geçiyor

Yeni aldığım cbr 125 motorumla giderken vites kolunu kaldırıma sürtüm ve vites kolu yamuldu ben bunu sorunsuz kullanıyordum ama düzelttirmek istedim gittim adam demirle düzelti ama motor giderken ara sıra 1 atmama rağmen boşa geçiyor Işık'larda genellikle yapıyor ben bunu nasıl düzeltirim Yen'i...
  5. M

Aprilia rs4 125 4t Alınır mı ?

Böyle bi günde bu konuyu açmak istemezdim ama bu motor hakkında internete pek bişey bulamadım incelemelerde sadece övüyorlar sizce alınır mı?alınsa bile parçası bulunur mu? Birde cbr 125 den iyi mi?
  6. M

Direksiyon sinavi

Merhaba ben direksiyon sinavina girdim ve kazanamdim ben simdi istedigim zaman sinava girebilirmiyim sonraki sinava girmek zorundamiyim.aradan 4 hafta gecti
  7. M

A1 ehliyeti yardi.

Merhaba ben 2000 dogumluyum 16 yasim arastirmalarima gore motor ehliyeti 16 ya dusmus yas olarak bende ogrenmek icin surudu kursuna gittim ve yas sinirinin 17 oldugunu soylediler bende baska surucu kursunu aradim oda 17 dedi acaba yasa degistimi ben mi yanlis anladim yasayi a1 icin gereken Yas ne
  8. M

Ehliyet ve Baslangic Motoru

16 yasindayim ve motor ve ehliyet almak istiyorum bugune kadar hic motor surmedim ama yaris motoruna binmisligim var arkasina crb 125 dusnuyorum sizce nasil yasim ufakmi ehliyet icin

Yeni mesajlar