Arama sonuçlarınız

1. wind16

Pompacı Saygısızlığı

Bu akşam ismi lazım değil bir benzin istasyonundan benzin almak için güzelce yanaştım pompaya. Dedim fulle ben de iki dk wc'ye gidip gelicem. Bi döndüm ki benim motorun yanına bi araba çekmiş, pompacıda benim motorun üzerinden, üstelik seleye o pis pompa hortumu değe değe diğer aracın deposunu...
  2. wind16

Trafikteki Araçların Analizi

Kamyonlar: Canavar, monster, Gülyabani. Özellikle çimento ve harfiyat kamyonları. Motorcuların ekstra uzak durması gereken metal yığınları. Yalnız otoban da kamyoncularla hiç sorun yaşamadım. Daha çok D-100'de ve şehir içinde sıkıntılar. Taksiler: Trafikte motorcuların baş belası çünkü...
  3. wind16

Hangi Kışlık Mont

Arkadaşlar kışlık mont araştırıyorum. Soğuktan korumalı, reflektörleri iyi olmalı, astarları çıkıp dört mevsim haline gelebilmeli ve kolay yınakanabilmeli. Yağmur altında en fazla 1-2 saat sürerim diye tahmin ediyorum. O da yağmura yakalanıp, gideceğim yere kadar sürerim. Fİyat olarak da 1000...
  4. wind16

Yeni Motorum Yamaha XMAX 250 ABS

Arkadaşlar sohbet kısmında bir suredir Bir Aceminin Gunlugu baslıginda motor dunyasına giris maceralarımı yazıyorum. Motorumu bayiden teslim almak bugün nasip oldu. Daha güzelleri sizlerin olsun! Önce tedbir tabi ki ama sizler de kazasız belasız sürüş için dualarınızı eksik etmeyiniz! Herkese...
  5. wind16

Bir Aceminin Günlüğü

VARAN 1: BAŞLARKEN Yeni başlıyorum motora, 35 yas üstü olarak. İleri de belki bir youtube kanalı veya blog filan açarım diye bu tecrübemi buraya yazayım dedim. Sonra unutuluyor. Okuyan, yorum yazan olursa ayrıca sevinirim. Öncelikle neden motora heves ettim. İki faktör var, motorcu...
  6. wind16

35 yaş üstü olarak ben de geldim

Uzun zamandır çevremin ve kendimin baskıladığı motor sevdasına, İstanbul trafiğinin rezilliği ve motorcu arkadaşlarımın telkinleri ile yeniden başladım. Önce eğitim, sonra ehliyet, şu sıralarda ekipmanımı tamamladım. Bir iki hafta içinde de motorumu alacağım. Büyük ihtimal Xmax 250 ABS olacak...

Yeni mesajlar