Arama sonuçlarınız

1. A

Yamaha YBR 125 ESD 4 Bin Km. İzlenimlerim

Değerli motosiklet tutkunları; öncelikle hepinize iyi günler-akşamlar-geceler dilerim. Bu başlık altında sizlere 4 bin km. sonrası motosikletim hakkında bilgi vermenin yanı sıra kazandığım tecrübelerden de bahsedeceğim. Motosikletimi mayıs ayında 9800 km'de 2. el olarak aldım. Şu an 13900...
  2. A

250 cc Racing (ss) Motosikletler Hk.

Selamlar, 250 cc ss motosikletlerde oturuş pozisyonu nasıldır? Bu motosikletlere "sport touring" diyenler var. touringle alakası yok diyen de var. Oturuş pozisyonu ve rüzgar alıp almaması açısından bu motosikletler ile uzun yollar yapılır mı? Teşekkürler...
  3. A

YBR 125 ESD Yan Kapak

Arkadaşlar selamlar, yan(aküyü örten) kapaklarımın ikisini de değiştirmek istiyorum. 2014 model YBR ESD'ye uyacak birebir orjinalini nereden bulabilirim acaba..? Motorum siyah-beyaz model. Teşekkürler.
  4. A

Motosiklet Selesini Konforlu Hale Getirme

Selamlar, YBR 125 ESD motosikletimin selesini kendim ve artçım için konforlu hale getirmemin yolları nelerdir?
  5. A

Kask'ın Önemi Hakkında

Selamlar, Bugün dandik kaskıma elveda deyip Nolan'ın piyasaya yeni sürdüğü N87'ye merhaba dedim. Amacım markacılık oynamak, en iyisi benim ki demek değil. Muhakkak kaskımın eksileri ve piyasaya sürülen daha iyi müadilleri vardır... Bunu baştan belirteyim. Erbaa-Niksar-Erbaa olmak üzere (80...
  6. A

Metzeler Me 22 Lastik

Arkadaşlar merhaba, Yamaha YBR 125 ESD motosikletime internetten sipariş ettiğim Metzeler Me 22 lastikleri taktırdım. Bugün ilk kez deneme fırsatım oldu. Yaşadığım şehirde hava yağmurlu ve bugün de sağanak şeklinde yağmur yağdı. Yol tutuşu ve virajlarda verdiği güven fabrika lastikleri ile...
  7. A

Yamaha YBR 125 ESD İle Uzun Yol

Öncelikle herkese selamlar. Forumda yeniyim. Motosiklette yeni olduğum gibi. 2014 model Yamaha YBR 125 ESD sahibiyim. Motoru alalı 5 gün oldu. İkinci el, 9800 km'de motor benim oldu. İlk göz ağrım :) Motosikleti şehir içi ulaşım ve ufak gezintiler dışında haftada iki-üç kez nöbete gitmek için...

Yeni mesajlar