Arama sonuçlarınız

1. E

Sessiz bir Kask ve Venom D-02 Uzun Eldiven Tavsiyesi

Herkese merhabalar, CBR250R'a geçiş yapmış bulunuyorum. Şu anda Grex N9.1 çene açılır kask ve Scoyco'nun yazlık eldivenlerini kullanıyorum. Yakın zamanda Grex'in ses geçirmesinden sıkıldığım ve kışlık eldiven ihtiyacımdan dolayı alışveriş yapmam gerekiyor. Kask konusunda tavsiyelerinizi ve...
  2. E

Profesyonel Akrobasi ve Yaris Drone'u (Full Set)

Selamlar, Cok sevdigim ruh hastasi bir arkadasimin, abuk subuk paralar dokerek topladigi Profesyonel Akrobasi ve Yaris Drone'unu satiyoruz. Set sadece 10 ucus yapmistir. Pillerinin 3'u hic kullanilmamistir. Full Karbon Sase Fat Shark v2 ucus gozlugu Taranis X8R kumanda Lipo Charger Lipo...
  3. E

İzmir Motosiklet Ehliyeti Sürücü Kursu Tavsiyesi

Herkese merhabalar, İzmir'de hangi sürücü kursunu tavsiye edersiniz? Bornova'da oturuyorum fakat tavsiye ve referans üzerine farklı noktalardaki sürücü kurslarını da değerlendirebilirim. Sevgiler, Efe
  4. E

İzmir'den Merhabalar

Herkese merhabalar, İsmim Efe, 27 yaşındayım. İzmir'den aranıza katılıyorum. 10 yıllık Otomobilsporları sporculuğum devam ederken, kendimi bir anda Motosiklet üzerinde buldum. Sanırım lisansımı değiştiricem :) 1 aylık bir süreçte her civatasına kadar sıfırladığım bir 2006 Yamaha BWS100...

Yeni mesajlar