Arama sonuçlarınız

1. Ayberkx

17 Eylül İzmir - Muğla Kamp Etkinliği

Merhabalar, 17 Eylül Cumartesi günü İzmir çıkışlı bir kamp etkinliği planladık. Program - Cumartesi günü sabaha karşı İzmir den yola çıkılacak. - Yakıt ikmali ve grubun genel durumuna göre yolda molalar ile gidilecek. - Yolda atıştırılıp, kahvaltı Muğla/Azmakta yapılacak. -...
  2. Ayberkx

RADYATÖR HORTUMU PATLADI !

Dün ışıklarda dururken dolmuşçu dayının uyarması ile motordan bir şeyler aktığını fark ettim. Direk motoru sağa çekip istop ettim. Biraz inceledikten sonra akan sıvının radyatör soğutma suyu olduğunu anladım. Motoru bir daha çalıştırmayıp eve çektirdim. Bilen arkadaşlara soruyorum; Bu boruyu...
  3. Ayberkx

Lastiği ısıtmaya çalışırken trafik polisinden ayar yemek

Slalom yapıp lastiği ısıtmaya çalışırken Konak tünelinde trafik polisi ile yaşanan sayko olay :queen:
  4. Ayberkx

Fazer 600 eksantirik zincir sesi

Yaklaşık 2 gün önce bir Fazer 600 aldım usataya gösterdiğimde değişmesini gerektiğini söyledi bende fiyattan kırdım alırken, şuan yaptırmam gerekiyor. Bu beni ne kadar idare eder bir bilgisi olan var mıdır ? İşçilik fiyatları olarak 300-600 arası değişiyor :sunny:
  5. Ayberkx

İzmir/Foça gezi ve deniz etkinliği (03.07.2016)

Merhabalar, geçen sefer yaptığımız Karaburun gezisinden de cesaret alarak yeni bir Foça gezisi planladık. 03.07.2016 Sabah 08:00 Bostanlı Yasemin Kafede toplanılacak. Yeni katılan arkadaşlarla tanışılacak, kahvaltı ve yakıt ikmali yapılacak. 09:00 Hareket Edilecek. Belirlediğimiz rotayı...
  6. Ayberkx

Tanışma & İzmir çevresi rota tavsiyesi

Merhabalar Ben Ayberk yaklaşık 2 ay önce 4 senedir hayalini kurduğum HONDA CBR250R model motosikletimi alarak aranıza katıldım. Ekipmanlarımı motorumu almadan önce tamamladım. 2 ayda tek başıma şehir içi 3 bin kilometre yol yaptım. Kontra tekniğini öğrendim uyguluyorum. Bu taraflarda yaşayan...

Yeni mesajlar